Δες μέσα σε 1 λεπτό 3 τρόπους για να φορέσεις το λευκό σου τζιν αυτή την Άνοιξη (VIDEO)

Αυτή την άνοιξη αγαπάμε ιδιαίτερα τα λευκά τζιν και μας αρέσει να τα συνδυάζουμε με διάφορους τρόπους στην καθημερινότητά μας. Η γνωστή instagrammer, Amy Rebecca Owen, μας δείχνει μέσα από το τελευταίο της βίντεο πώς να φορέσουμε το αγαπημένο μας λευκό τζιν.

#1. H Amy Rebecca Owen

συνδυάζει το τζιν της με λευκά πέδιλα με κορδόνια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο και ένα bra top με μπλε prints.  H ίδια ολοκληρώνει το look της με μια φαρδιά μπεζ ζώνη.

#2. Μπορείς επίσης να ταιριάξεις το ψηλόμεσο λευκό τζιν σου με ένα λευκό top για να ακολουθήσεις και την one- color τάση που θα κάνει το σώμα σου να δείχνει πιο αδύνατο.

#3. Τέλος, άλλαξε το top με ένα σατέν crop top για πιο βραδινές και σέξι εμφανίσεις. Τα λευκά ή nude πέδιλά σου θα κάνουν το look να δείχνει πιο ολοκληρωμένο.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα παραπάνω outfits.

View this post on Instagram

White jeans and a nice top. Spring screams white jeans to me and I’m so here for it. Paired them with 3 new in @zara tops for some cute simple styles, which is your fave? – links to shop in stories and ‘OUTFITS’ highlight (Vendredi – Cocktail)

A post shared by Amy Rebecca Owen (@ames.ro) on Apr 23, 2020 at 11:08am PDT

Διαβάστε ακόμα: H γνωστή εταιρία G-Star RAW δημοσίευσε ένα υπέροχο project που δυνδυάζει τέχνη, υψηλή ραπτική και βιωσιμότητα

Αυτές είναι οι τσάντες γνωστών σχεδιαστών και brands που έχουμε ήδη αγαπήσει πολύ μέσα στο 2020

Ποια είναι τα αγαπημένα τζιν των top influencers και πώς τα φοράνε στην καθημερινότητά τους;- Δες εδώ τα πιο ωραία looks

Keywords
Τυχαία Θέματα