Τα beauty προϊόντα που θα ομορφύνουν το boudoir σας!

Τώρα που μένετε σπίτι έχετε τακτοποιήσει τα πάντα. Φτιάξατε συρτάρια και ντουλάπια, χαρίσατε, πετάξατε ή αποθηκεύσατε προϊόντα ομορφιάς και παράλληλα καθαρίσατε σωστά όλα τα πινέλα και τα σφουγγαράκια σας.

Το μόνο που έμεινε λοιπόν είναι η διακόσμηση. Όχι δεν θα σας πούμε τρόπους να αλλάξετε τα έπιπλα, να τα βάψετε ή να κρεμάσετε πίνακες. Δεν είναι το αντικείμενό μας άλλωστε. Θα σας προτείνουμε όμως τα προϊόντα ομορφιάς που θα στολίσουν το boudoir σας και θα χαρίσουν νέο αέρα στο δωμάτιο. 

Aqua di Parma Blu Mediterraneo La Double

Arancia di Capri Body Scrub: Η υπέροχη συσκευασία κρύβει μια ακόμη πιο υπέροχοo scrub σώματος. Δροσερό και απαλό σαν το Μεσογειακό αεράκι.

Diptyque Velvet Hand Lotion: Είναι το προϊόν που χρησιμοποιήσατε περισσότερο όλες τις μέρες του εγκλεισμού. Το συγκεκριμένο πρέπει να υπάρχει πάντα στο boudoir σας αφού εκτός από ενυδάτωση, απαλότητα και τέλειο άρωμα έχει και μια κομψή συσκευασία.

Hermes Rouge Hermes Soin Lipstick, Orange Bo Te: Ναι, είναι το αντικείμενο του πόθου. Το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή. Και αν είναι να αποκτήσετε ένα μόνο κραγιόν τη φετινή σεζόν, αυτό είναι το κατάλληλο και μάλιστα στην συγκεκριμένη τέλεια απόχρωση.

Jo Malone London Special Edition Orange Blossom Home Candle: Έχει συγκλονιστικό άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς και θα το κρατήσετε ακόμη κι όταν τελειώσει. Για τη συσκευασία του και μόνο.

Dior Creme Abricot Nail Polish Remover: Ναι, κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο.

Chanel Les Exclusifs de Chanel Gardenia Eau de Parfum: Απαλό, λουλουδένιο και chic είναι το άρωμα που θα φοράτε στις εξαιρετικές περιστάσεις σας από εδώ και στο εξής.

Guerlain Terracotta Bronzing Powder: Αν δεν υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ σας πρέπει να την αποκτήσετε asap. Πρόκειται για μια μπρονζέ πούδρα-θρύλο.

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil: Θα λατρέψετε το άρωμα του αλλά και το απαλό, ιριδίζον εφέ που αφήνει στο δέρμα.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum: Το εμβληματικό του μπουκάλι θα χαρίσει μια μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονική πινελιά στο boudoir σας.

Διαβάστε ακόμη:

Μάσκαρα: Είναι το πρώτο προϊόν που θα αγοράσετε αμέσως μόλις βγείτε -Δείτε τις προτάσεις μας!

Σημάδια ακμής; Η Θεανώ Μπέλλα έχει τη λύση και πρέπει να την μάθετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα