H Jennifer Lopez μένει σπίτι και αποκαλύπτει τα φυσικά της μαλλιά! Σας αρέσουν;

Η Jennifer Lopez είναι η αγαπημένη μας star. Αν και δεν είναι η επιτομή της κομψότητας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δικό της,  ξεχωριστό style που είναι πλέον εμβληματικό. Οι λάμψεις και το bronzer στο πρόσωπο της είναι μια λεπτομέρεια που αντιγράφουμε τα τελευταία χρόνια ενώ τα μαλλιά της τα ζηλεύουν ακόμη και οι συνάδελφοι, celebrities.

Ναι, πρόκειται για extensions

φυσικά που τοποθετεί με απίθανο τρόπο ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton. Είναι εκείνος που έχει κάνει την πρακτική του στις αδερφές Kardashian και αυτό τον κατατάσσει στους experts του είδους.

Ο Appleton είναι υπεύθυνος και για το συγκλονιστικό χρώμα στα μαλλιά της JLo. Τα highligts που όλες μας θέλουμε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε.

Και τώρα, που η Lopez, όπως και όλοι μας, μένει σπίτι, αποφάσισε να αφήσει για λίγο έστω, τα μαλλιά της στην ησυχία τους. Αυτό σημαίνει πως έχει αφαιρέσει τα extension και απολαμβάνει τις φυσικές της μπούκλες. Οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι τέλειες.

Η ίδια μάλιστα φρόντισε να αποκαλύψει το hair look μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με λευκό, ολόσωμο μαγιό στην πισίνα του σπιτιού της. Ήταν με αφορμή την Ημέρα της Γης όπου λέει σε όλους τους θαυμαστές και followers πως πρέπει να προσέχουν πως φέρονται στον πλανήτη μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 22 Απρ, 2020 στις 7:16 μμ PDT

Η αλήθεια είναι πως τα μαλλιά της είναι υπέροχα, τόσο οι φυσικές της μπούκλες όσο και το μήκος τους. Και ίσως θα πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα πριν ζητήσει και πάλι από τον Appleton να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η πλεξούδα που θα φτιάξετε μόνες σας την πρώτη μέρα που θα βγείτε από το σπίτι (video)

Μάσκαρα: Είναι το πρώτο προϊόν που θα αγοράσετε αμέσως μόλις βγείτε -Δείτε τις προτάσεις μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα