“Δεν θεωρώ ότι φέτος είναι περισσότερο ριάλιτι το MasterChef, απλά έχουν απελευθερωθεί πιο πολύ οι κριτές…”

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο οποίος πέρσι κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Αναφερόμενος στον φετινό κύκλο εξήγησε πως δεν θεωρεί ότι το παιχνίδι έχει γίνει ριάλιτι: “Δεν θεωρώ ότι φέτος είναι περισσότερο ριάλιτι το MasterChef, απλά έχουν απελευθερωθεί πιο πολύ οι κριτές, έχουν πιο πλάκα! Πέρσι ήταν πιο αυστηροί.”, ενώ όσο για το αν ο ίδιος θα μπορούσε να το στηρίξει αυτό, εξομολογήθηκε: “Η τηλεόραση ή ένα show που έχει βάση τη μαγειρική σου δίνει ένα πάτημα να πεις

κάτι, ό,τι θες εσύ λες! Ο καθένας λέει αυτό που θέλει να πει και έχει τον τηλεοπτικό χρόνο για να το πει. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι το παιχνίδι είναι στημένο”.

Μίλησε για την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο, αλλά και τις “εκρήξεις” που είχε όσο ήταν στο ριάλιτι: “Έχω δεχτεί αγάπη από τον κόσμο και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήμουν λίγο “τσαντίλας” μέσα στο παιχνίδι, αλλά όπως είμαι έξω ήμουν και μέσα και αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος και με υποστήριξε. Όταν μένεις σε ένα σπίτι με διαφορετικούς ανθρώπους μπορεί να σε νευριάσει ακόμα και το πιο απλό πράγμα”.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης δεν θεωρεί ότι η παραγωγή μπορεί να δημιουργήσει χαρακτήρες με το μοντάζ, καθώς ότι βγαίνει προς τα έξω είναι πράγματα που όντως έχουν γίνει: “Μέσα στο παιχνίδι υπάρχει άγχος. Όταν είσαι σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής και ό,τι κάνεις το τραβάει η κάμερα αυτομάτως αυτό μένει και στο κόσμο. Αυτό είναι το ριάλιτι. Καμία παραγωγή δεν “κόβει και ράβει” κάτι που δεν ισχύει”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ασημίνα, με την οποία συνεργάστηκε στην εβδομάδα του Silver Award: “Η Ασημίνα δεν έχει την τεχνική κατάρτιση μαγειρικά σε σχέση με τους άλλους παίκτες, αλλά έχει θέληση, δουλεύουν τα χεράκια της””Η Ασημίνα δεν έχει την τεχνική κατάρτιση μαγειρικά σε σχέση με τους άλλους παίκτες, αλλά έχει θέληση, δουλεύουν τα χεράκια της. .

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το μήνυμα του Σταμάτη Κωβαίου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Οι πρώτες δηλώσεις on camera της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο της!

“Ζήτησε να απολυθώ από τον Alpha! Απειλούσε ότι θα κάνει αγωγές για να με τελειώσει”!

Keywords
Τυχαία Θέματα