GNTM: Πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά της και μόλις άκουσε τη φωνή της ξέσπασε σε κλάματα! Τι συνέβη;

Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model, μετά την μεγάλη αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά τους, στο σημερινό επεισόδιο κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο του εαυτό στη φωτογράφιση να αναδείξουν την πιο κομψή και σέξι εκδοχή τους. Οι διαγωνιζόμενες με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι γόβες, πόζαραν μπροστά στον απαιτητικό φακό του Θανάση Κρίκη. Τα ατυχήματα, οι προσωπικές κόντρες και οι ψίθυροι μεταξύ των μοντέλων, έκαναν ακόμα πιο βαρύ και δύσκολο το κλίμα on set.

Ωστόσο,

μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους και η συγκίνησει ήταν διάχυτη. Ένα συγκινητικό τηλεφώνημα, ήταν αυτό που είχε η Άννα Αμανατίδου με τον μπαμπά της, αφού μόλις άκουσε τη φωνή της ξέσπασε σε κλάματα και όπως φάνηκε οι δυό τους έχουν μια πολύ ξεχωριστή σχέση.

«Σ’ αγαπάμε να ξέρεις», κατάφερε να ψελλίσει ο πατέρας της Άννας και εκείνη του είπε: «Μου λείπεις και εμένα πολύ. Μου έχει λείψει η ενέργεια σου. Όλα. Σ’ αγαπώ πολύ και να προσέχετε».

Μάλιστα, στη συνέχεια η παίκτρια δήλωσε στην κάμερα: «Μόλις ο μπαμπάς μου έβαλε τα κλάματα συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί μου έχει λείψει άπειρα. Όλα τα βράδια κλαίω και εγώ. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι ένα ταξίδι που κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω. Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν μου έδωσε όση δύναμη χρειαζόμουν, αλλά θα τα καταφέρω. Θα προσπαθήσω να γίνω δυνατή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Greece’s Next Top Model:

Δείτε ακόμη: GNTM: Εντυπωσίασε τους κριτές αλλά όχι όλες τις συμπαίκτριες της – «Ήταν με το στόμα κλειστό και με υφάκι. Γιατί;»

Keywords
Τυχαία Θέματα