Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Δες τα 5 καλύτερα ξηρά σαμπουάν που θα φρεσκάρουν τα μαλλιά σου

Μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις καν να λουστείς! We’ve been there… Όταν το δίλημμα φτάνει να είναι ύπνος ή λούσιμο και styling επιλέγουμε τον ύπνο και είναι λογικό. Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά μας; Εδώ έρχονται τα ξηρά σαμπουάν να τα φρεσκάρουν, να τα αναζωογονήσουν και να μας σώσουν! Δες τα καλύτερα και διάλεξε το δικό σου…

Batiste
Dry Shampoo Original
To θρυλικό Batiste μπορεί να φρεσκάρει τα μαλλιά σου με ένα ψέκασμα και να απομακρύνει ακόμα

και την απαίσια μυρωδιά του τσιγάρου. Το καλύτερο από όλα όμως είναι ο τέλειος όγκος που χαρίζει και το γεγονός πως δεν αφήνει λευκά υπολείμματα.

Klorane
Dry Shampoo with Oat Milk Natural Tint
Είναι ελαφρύ, αποτελεσματικό και περιέχει θρεπτικά συστατικά για τα μαλλιά μαζί με διακριτικές χρωστικές σε περίπτωση που έχουν κάνει την εμφάνισή τους λευκά μαλλιά που δεν έχεις προλάβει να βάψεις. Ναι, διατίθεται για καστανές και για ξανθές.

Sephora
Express Dry Shampoo
Το λατρεύουμε γιατί είναι στην πιο Mini συσκευασί απαό όλα κι έτσι μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας (ή στο συρτάρι του γραφέιου μας) και να φρεσκάρουμε τις τούφες μας οπουδήποτε!

Tony & Guy
Cleanse Dry Shampoo
Είναι σούπερ αποτελεσματικό ενάντια στην λιπαρότητα των μαλλιών, απομακρύνει οσμές και δίνει απίστευτο όγκο και κράτημα σε όποιο χτένισμα και αν έχεις κάνει.

Wella Professionals
Eimi Dry Me
Μυρίζει φανταστικά (έπρεπε να το πούμε) και κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να λούστηκες μόλις χθες! Επίσης χαρίζει όγκο, κράτημα και τέλειο grunge ματ αποτέλεσμα στις τούφες σου.

Διάβασε ακόμα:

Curl it! Αυτά τα ψαλίδια μαλλιών κοστίζουν κάτω από 20€

Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να φοράς το ρουζ σου και μας έχει διχάσει…

Θέλεις μακριά μαλλιά; Διάβασε πως θα τα αποκτήσεις!

The post Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Δες τα 5 καλύτερα ξηρά σαμπουάν που θα φρεσκάρουν τα μαλλιά σου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα