Προβλέψεις Τρίτη 14 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η δεύτερη ημέρα της εβδομάδας σας βρίσκει να έχετε θετική διάθεση, καθώς θέματα που νομίζατε ότι είχαν κολλήσει, αρχίζουν πια και προχωρούν. Και αυτό βέβαια σας γεμίζει χαρά. Κάτι έχετε το τελευταίο διάστημα και προσελκύετε το ενδιαφέρον όλων… Συνεχίστε έτσι, έχετε προσωπικότητα και σταματήστε επιτέλους να την κρύβετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Από χτες σας έχει μπει μια νέα

ιδέα στο μυαλό και ψάχνετε τον τρόπο για να την κάνετε πράξη. Αυτό θα γίνει σήμερα, αφού θα σας βοηθήσει ένας συνεργάτης σας. Το τώρα ευνοεί τους τολμηρούς και τους αισιόδοξους και εσείς ανήκετε σίγουρα σε αυτή την κατηγορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το κλειδί για να πάνε όλα καλά στη ζωή σας είναι να βάλετε προτεραιότητες. Να σταματήσετε δηλαδή να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα και να μην έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δικοί σας άνθρωποι θα σας εκφράσουν τα παράπονά τους. Ναι, δεν είναι καλό να τους χτυπάτε την πόρτα μόνο όταν θέλετε τη βοήθειά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάτι θα συμβεί στα επαγελματικά σας και θα ρίξουν όλοι το φταίξιμο πάνω σας. Προσοχή, μην εκνευριστείτε και μείνετε μακριά από σπασμωδικές κινήσεις. Τα πάντα λύνονται με την διπλωματία. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά. Εφαρμόστε το λοιπόν!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν είστε ελεύθερες τότε θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ξεσηκώσει και θα έχει τις πιθανότητες να εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό. Αν έχετε σχέση, τότε κάποια μικροπροβλήματα θα εμφανιστούν. Μην ανησυχείτε όμως, δεν είναι κάτι σοβαρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται και αυτό σας γεμίζει χαρά, ανακούφιση και υπερηφάνει. Ναι, ήταν απλά ζήτημα χρόνου, κανείς δεν είχε προσπαθήσει να σας κάνει κακό και να σας βάλει εμπόδια. Απολαύστε το λοιπόν και μην αναλώνεστε σε μικρότητες και σκέψεις που σας κάνουν κακό και σας μπλοκάρουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιες φορές η ζωή τα φέρνει έτσι και μας κρατά μακριά από ανθρώπους που αγαπάμε. Χωρίς λόγο, απλά έτσι, οι συγκυρίες ευθύνονται γι’ αυτό. Τώρα όμως θα βρείτε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με άτομα που είχατε χάσει και σας είχαν λείψει πολύ. Επενδύστε σε αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον σας έχουν φοβήσει πολύ. Ηρεμήστε, δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα κακό. Αντίθετα προσοχή θέλει η προσωπική σας ζωή. Εστιάστε εκεί και λύστε όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ήρθε η ώρα να πάρετε μια μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή σας. Πριν την πάρετε όμως καλό θα είναι να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Ναι, σας αρέσουν οι προκλήσεις και ο αυθορμητισμός. Σε αυτή την περίπτωση όμως μην λειτουργήσετε με ελαφρά την καρδία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Έχετε αυτό το διάστημα ένα άστρο πάνω από το κεφάλι σας που σας κάνει να ξεχωρίζετε από όλους. Θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής και όλοι θα θέλουν να κλέψουν λίγη από τη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτή την εβδομάδα θα κουραστείτε πολύ και αυτό θα έχει επίπτωση στον οργανισμό σας. Προσπαθήστε να κοιμάστε πολλές ώρες και να τρέφεστε υγιεινά. Επίσης θα ανταμειφθούν οι κόποι σας σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού η δουλειά σας σε ένα project θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Άνθρωποι που αγαπάτε θα σας ζητήσουν τη συμβουλή σας. Ξέρουν άλλωστε πώς είστε πολύ καλές σε αυτό. Η ημέρα επίσης ευνοεί καινούργιες γνωριμίες. Βγείτε λοιπόν έξω και διασκεδάστε το. Ο έρωτας μπορεί να κάθεται στο διπλανό τραπέζι και να σας κοιτάζει όσο εσείς θα πίνετε τον καφέ σας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 14 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα