Δεν φαντάζεσαι πόσο απλός είναι ο τρόπος να βρεις το hair color που σου ταιριάζει!

Από την Jennifer Lopez και την Margot Robbie μέχρι την Khloe Kardashian, την Drew Barrymore και την Anya Taylor-Joy, δεν υπάρχει διάσημο “κεφάλι” που να έχουμε ζηλέψει για το hair color του και πίσω από αυτό να μην βρίσκονται τα μαγικά χέρια της Tracey Cunningham.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracey Cunningham (@traceycunningham1)

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της “True Color”, η Cunningham έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και αυτό που όλες όσες βάφουμε τα μαλλιά μας ψάχνουμε: τον τρόπο να βρούμε ακριβώς το χρώμα που μας ταιριάζει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracey Cunningham (@traceycunningham1)

“Όταν έρχονται οι πελάτισσές μου και μου ζητούν να τους κάνω ένα πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά τους, το μόνο πράγμα που τους ζητάω είναι να μου φέρουν μια φωτογραφία τους από την παιδική τους ηλικία. Όταν είσαι παιδί, το χρώμα των μαλλιών σου είναι πιο ανοιχτό. Καθώς μεγαλώνεις – ακόμα και από την εφηβεία- τα μαλλιά αρχίζουν να σκουραίνουν. Αν, λοιπόν, θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου σε ένα πιο ανοιχτό χρώμα, το ιδανικό είναι εκείνο που είχες όταν ήσουν παιδί- αυτό είναι το μυστικό“, είπε η celebrity colorist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracey Cunningham (@traceycunningham1)

Στην ερώτηση, ποια είναι τα πιο hot trends στο χρώμα των μαλλιών το φετινό καλοκαίρι, η Cunningham μίλησε για την πιο αγαπημένη της: “Οι ανταύγειες επιστρέφουν! Κάθε φορά που βρίσκομαι στο salon βλέπω πελάτισσές μου να γίνονται όλο και πιο ξανθές, ακόμα και αν το φυσικό τους χρώμα είναι καστανό, κόκκινο ή καστανόξανθο. Οι ανταύγειες ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μαλλιών, ίσια ή σγουρά, είναι ευέλικτες –  τεχνικές όπως balayage ή ombre, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν στα καλύτερά τους. Πρόσφατα έκανα ανταύγειες σε όλο το κεφάλι της Khloe Kardashian και της πάει απίστευτα!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLAPLEX (@olaplex)

Όσο για το προϊόν που πιστεύει πως όλες όσες βάφουν τα μαλλιά τους χρειάζονται οπωσδήποτε στο μπάνιο τους: “Το Olaplex No. 3 Hair Perfector (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora). Είναι μια θεραπεία για το σπίτι που βασίζεται στην αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία της Olaplex που μειώνει το σπάσιμο και ενδυναμώνει τα μαλλιά, επαναφέροντας την υγιή τους όψη”, είπε η διάσημη colorist και όσες την έχουμε δοκιμάσει, το επιβεβαιώνουμε!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

5+1 τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου

Η Hailey Bieber απογειώνει το summer glam με το πιο πρωτότυπο makeup accessory!

Βούτυρο Murumuru: Το εξωτικό συστατικό που χρειάζεσαι στο skincare σου

Keywords
Τυχαία Θέματα