Ολυμπιακοί Αγώνες: Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με την εμφάνισή του στους προκριματικούς των κρίκων, σφράγισε την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων, βρέθηκε πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος, καθώς συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης:

9,033), επίδοση που τον φέρνει στην 1η θέση μετά την διεξαγωγή του 2ου από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών.

“Ντόρος” έγινε, ωστόσο, για το γεγονός ότι η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια δεν προβλήθηκε ποτέ από την ΕΡΤ, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Στο λογαριασμό του Eurosport Greece στο Twitter ανέβηκε ωστόσο όλη η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ.

Δείτε τη:

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια και η πρόκριση στον τελικό των κρίκων! @Petrounias_E

Απολαύστε όλα τα αθλήματα και κάθε στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων του #Tokyo2020 στο https://t.co/Kk6yjfxGqM pic.twitter.com/uYxnVXWPvB

Eurosport Greece (@EurosportGR) July 24, 2021

Διαβάστε ακόμα:

Η Τηλεθέαση της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους!

Φολέγανδρος: “Καταπέλτης” ο ανακριτής για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα