Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο εκνευρισμός της Βασιλικής Μιλλούση και η ανάρτηση μετά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με την εμφάνισή του στους προκριματικούς των κρίκων, σφράγισε την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων, βρέθηκε πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος, καθώς συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης:

9,033), επίδοση που τον φέρνει στην 1η θέση μετά την διεξαγωγή του 2ου από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών.

Αρνητική εντύπωση έκανε ωστόσο πως ο Ιάπωνας σκηνοθέτης δεν έδειξε ποτέ την εμφάνιση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας στα προκριματικά των κρίκων.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από τη Βασιλική Μιλλούση, η οποία περίμενε πως και πως να δει τον σύζυγό της.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ανέφερε ότι είναι χαρούμενη με την βαθμολογία του Λευτέρη Πετρούνια, ωστόσο άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δεν έδειξαν την προσπάθεια του.

«Εδώ λοιπόν, ναι, σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν», είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας σάρωσε στα προκριματικά -Το μήνυμα που έστειλε στις γυναίκες της ζωής του

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους!

Φολέγανδρος: “Καταπέλτης” ο ανακριτής για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα