«Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Για τον τσακωμό του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το GNTM αλλά και τα social media μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι YES».

«Μου αρέσει που στο GNTM περνάνε το μήνυμα οι γυναίκες να μην κάνουν τατουάζ. Μόνο που έχει τόσο όμορφα κορίτσια περιττεύει η κριτική», ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με το GNTM.

Όταν έγινα παρουσιαστής το 2006, από τους πρώτους ηθοποιούς που έκανε παρουσίαση, τότε θεωρούνταν αμαρτία να είσαι και παρουσιαστής και ηθοποιός και μου κόστισε στο θέατρο,

για αυτό γύρισα στο θέατρο.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκείνος αντέδρασε λέγοντας: «Έλα μωρέ! Είναι παλιό θέμα! Έπαιξε. Το λάθος μου ήταν… Τι το συζητάμε; Άστο, ας μην το συζητάμε. Δεν έχει λόγο όλο αυτό. Η αλήθεια είναι πως οι άντρες τσακώνονται. Αυτό είναι το ωραίο στη σημερινή εποχή. Να τσακώνεσαι. Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα και να τα βρούμε δεν θα ξεχαστούν. Ο άντρας έτσι είναι. Έχουμε χάσει την ουσία της ζωής. Η ζωή έχει και το αλάτι και το πιπέρι και την πάπρικα!», ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Διαβάστε ακόμα:

Χαρά Παππά: Αποκαλύπτει για την ενόχληση του πατέρα της με τη διαφορά ηλικίας που έχουν με τον Burak Hakki!

Τζένη Μπότση: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και έσπασε το instagram!

Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν να είναι καλεσμένη μου σήμερα, αλλά δε θα έρθει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα