Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε ότι συγκρούστηκε με άνθρωπο του ΑΝΤ1 για τον αναβαθμισμένο ρόλο της «Βάλιας» στο Καφέ της Χαράς

19:05 3/1/2020 - Πηγή: People

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν να γράφουν ξανά το Καφέ της Χαράς με την Άννα Χατζησοφιά, ο Χάρης Ρώμας είχε τονίσει πως δεν πρόκειται να εστιάσουν ξανά στον έρωτα Πόπωτα-Χαράς γιατί αυτό ίσως να μην δελεάσει το κοινό. Αντιθέτως, τώρα θα επικεντρώνονταν στη Βάλια και τον Μανωλάκη. Αυτό σήμαινε πως η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσόλιας θα είχαν πρακτικά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Επειδή όμως όλα αυτά τα χρόνια η ανιψιά του Χάρη Ρώμα δεν είχε δοκιμαστεί ξανά στο τηλεοπτικό πεδίο – ο Πάρης Σκαρτσόλιας είχε εμφανιστεί

στο Ταμάμ – δεν ήταν παράλογο να υπάρξουν αμφιβολίες και ενστάσεις για την εξέλιξή της και το αν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ρόλου. Άλλωστε, τα πρόσωπα της τηλεόρασης σπανίως ασχολούνται με την θεατρική πορεία ενός ηθοποιού.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι ήταν πεπεισμένος πως η Έφη θα τα καταφέρει κι όχι γιατί είναι ανιψιά του, αλλά γιατί την είχε δει σε έργα και φεστιβάλ θεατρικά πριν αποφασίσει να ξαναγράψει το Καφέ της Χαράς κι εκεί είχε πειστεί για το ότι εξελίσσεται.

Μιλώντας στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά, όπου ήταν καλεσμένος μαζί με την ανιψιά του, την τηλεοπτική Βάλια, ανέφερε κιόλας πως συγκρούστηκε για χάρη της με στέλεχος του σταθμού.

«Είχα μια μεγάλη σύγκρουση με κάποιον από το κανάλι, ο οποίος είχε δίκιο κι αυτός να ανησυχεί, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι μου είπε με τον δικό του τρόπο πως «ναι μεν είναι η ανιψιά σας αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντέχει να παίξει έναν τέτοιο ρόλο». Τότε πραγματικά θύμωσα και του είπα ότι υπάρχει μια καριέρα 35 χρόνων, δεν θα το θυσίαζα αυτό για καμία ανιψιά, γιατί κι εκείνη θα την εξέθετα»


Keywords
Τυχαία Θέματα