Μάσκες χειλιών: Το προϊόν ενυδάτωσης για εσάς που δεν αντέχετε την απολέπιση

Υπάρχουμε κι εμείς που δεν τα έχουμε καλά με τα προϊόντα απολέπισης και ειδικά στα χείλη. Θέλουμε όμως παράλληλα να φοράμε το ματ κραγιόν και φυσικά να είναι τα χείλη μας πλούσια ενυδατωμένα και να μην ξεφλουδίζουν. Φυσικά και υπάρχει λύση. Και ονομάζεται μάσκα χειλιών. Πρόκειται για προϊόντα που χαρίζουν έξτρα υγρασία και απαλότητα, προστατεύοντας την ευαίσθητη περιοχή. 

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα χείλη είναι εύθραυστα όπως ακριβώς και η περιοχή των ματιών και επιβάλλεται

να τα φροντίζετε αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, ειδικά τώρα το χειμώνα.

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες μάσκες εσείς απλά θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει. 

Laneige Lip Sleeping Mask: Πρόκειται για μια θεραπεία νύχτας και είναι εμπνευσμένη από την Κορεάτικη φιλοσοφία περιποίησης. Την απλώνετε πριν κοιμηθείτε. Το επόμενο πρωί τα χείλη σας είναι ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά χάρη στα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει με πρώτο και καλύτερο το υαλουρονικό οξύ.

Burt’s Bee Moisturizing Lip Mask: Αν νοιώθετε τράβηγμα στα χείλη ενώ έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν η συγκεκριμένη sheet mask θα σας σώσει. Χάρη στα φυσικά, φυτικά έλαια θρέφει και ενυδατώνει την περιοχή. Την απλώνετε σε στεγνά χείλη, την αφήνετε 5 λεπτά να δράσει και την αφαιρείται. Αμέσως μετά απλώστε lip balm.

Kiehl’s Buttermask for Lips: Μία ακόμη μάσκα νύχτας με έλαιο καρύδας και βούτυρο από mango που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και προστασία. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Οι πιο εύκολες και αποτελεσματικές μάσκες για όλους τους τύπους δέρματος

Ο σωστός τρόπος να απλώσετε τα προϊόντα μακιγιάζ τώρα που κάνει κρύο

Keywords
Τυχαία Θέματα