Δείτε το τρικ που απομακρύνει τους λεκέδες που αφήνουν τα σκούρα βερνίκια νυχιών

Το ξέρω ότι έχετε αδυναμία στις σκούρες αποχρώσεις στο mani σας. Το βλέπω. Και όχι μόνο τώρα το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι κάποιες από εσάς παραμένετε πιστές σε αυτές. Και δεν αναφέρομαι στο μαύρο που τις τελευταίες σεζόν η αλήθεια είναι πως το έχετε απαρνηθεί αλλά στο μοβ που είναι το trend των τελευταίων σεζόν, το σκούρο πράσινο, το βαθύ μπλε, το μπορντό που συνεχίζει να είναι chic και κλασικό. Καθώς επίσης και στο καφέ που η Rihanna

το αποθέωσε και στο γκρι του γραφίτη.

Τις περισσότερες φορές μάλιστα ζητάτε από την μανικιουρίστ να δημιουργήσει σχέδια που αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρώμα.

Αν επιμένετε στα σκούρα χρώματα θα έχετε όμως διαπιστώσει ότι όταν τα αφαιρείτε έχει μείνει μια θαμπάδα στα νύχια και πιθανότατα κάποιοι λεκέδες που δεν απομακρύνονται εύκολα ακόμα και από την επαγγελματία. Και το ξέρω ότι σας κάνει εντύπωση αφού πριν την εφαρμογή του βερνικιού η μανικιουρίστ περνά μια στρώση από διάφανη βάση. Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει ότι είναι τόσο δυνατές οι χρωστικές των σκούρων αποχρώσεων που επηρεάζουν τη φυσική βάση τυ νυχιού.

Οι ειδικοί λοιπόν μας συμβουλεύουν να ποτίζουμε ένα κομμάτι βαμβάκι με ασετόν και να το αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα πάνω στο βαμμένο νύχι. Στη συνέχεια αφαιρούμε το χρώμα με φορά από τη βάση προς τα έξω.

Αν παρ’ όλα αυτά τα σημάδια και οι κιτρινίλες παραμένουν, αφού ξεβάβετε τα νύχια σας τρίψτε πάνω τους απαλά μια φέτα λεμόνι. Το λεμόνι είναι γνωστό για τις λευκαντικές του ιδιότητες. Θα δείτε ότι σχεδόν αμέσως το μεγάλο μέρος των διχρωμιών θα εξαφανιστούν.

Αμέσως μετά ξεπλύνετε καλά τα χέρια σας με χλιαρό νερό. Καλό θα ήταν μετά το τρικ με το λεμόνι να αφήσετε για λίγες μέρες τα νύχια σας χωρίς βερνίκι. Απλά περάστε μια στρώση από το αγαπημένο σας διάφανο base coat και αφήστε τα να ξεκουραστούν.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 6 μυστικά ομορφιάς που έμαθε η Lily Rose Depp από τη μητέρα της

Απλοποιήστε την ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ με ένα μόνο προϊόν

Keywords
Τυχαία Θέματα