Δείτε το προϊόν περιποίησης σώματος που χρησιμοποιεί η Rosie Huntington-Whiteley και ακολουθείστε το παράδειγμα της

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι μοντέλο, επιχειρηματίας και beauty lover. Το κανάλι της στο  You Tube έχει χιλιάδες ακόλουθους-θαυμαστές. Από εκεί αποκαλύπτει όλα τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς αλλά και τα μυστικά της. Παράλληλα δίνει συμβουλές ώστε να αποκτήσει κάθε γυναίκα τη δροσερή και άψογη επιδερμίδα της.

Αν και η περιποίηση προσώπου είναι το πρώτο και τελευταίο της βήμα καθημερινά,

συχνά μιλάει και τη φροντίδα του δέρματος στο σώμα. Ναι, εκτός από τέλειο πρόσωπο έχει και ένα άψογο σώμα η Rosie. Η ίδια βέβαια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της πως το περιποιείται με τα κατάλληλα προϊόντα ενώ παράλληλα φροντίζει να γυμνάζεται συχνά ενώ προσέχει τη διατροφή της. Αναμενόμενο. 

Όσο αφορά τη σφριγηλότητα στο δέρμα του σώματος η Huntington αποκάλυψε το μυστικό της όπλο μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για ένα λάδι σύσφιξης που απλώνει κάθε βράδυ. Ονομάζεται Costa Brazil Kaya Jungle Firimng Oil. Στη σύνθεση του περιέχει φυτικά έλαια από τον Αμαζόνιο, με πρώτο και καλύτερο το kaya ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α και Ε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις 23 Οκτ, 2019 στις 8:22 πμ PDT

Το έλαιο kaya είναι στ’ αλήθεια σπάνιο και με πλούσια αντιοξειδωτική δράση. Επίσης περιλαμβάνεται μόνο στο συγκεκριμένο προϊόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου του brand αλλά και της Rosie. Το λάδι σώματος περιέχει επίσης καρπούς από τη Βραζιλία, βούτυρο που προέρχεται από το εξωτικό δέντρο τουρκουμά αλλά και σπόρους του επίσης εξωτικού patua.

To Costa Brazil Kaya Jungle Firming Oil χαρίζει στο δέρμα πλούσια ενυδάτωση ενώ συσφίγγει και τονώνει, ενισχύοντας την ελαστικότητα και διορθώνοντας ανομοιομορφίες.

Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο έλαιο θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του brand και πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο να κάνετε μια έρευνα γι’ αυτό. Για να είναι fan η Rosie σημαίνει πως έχει δει αποτελέσματα. Παράλληλα όμως μην ξεχνάτε τόσο τη σωματική άσκηση όσο και τη διατροφή σας. Ο χειμώνας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φροντίσετε το δέρμα στο σώμα σας ώστε το επόμενο καλοκαίρι να χαρείτε τα αποτελέσματα.

Κεντρική photo: Gregg DeGuire/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα αγαπημένα φον ντε τεν των celebrity make up artists για γυναίκες άνω των 40

Jennifer Lawrence: Οι λόγοι που η επιδερμίδα της είναι στ’ αλήθεια τέλεια

Keywords
Τυχαία Θέματα