Ο Chris Appleton διορθώνει το κούρεμα της Kim Kardashian στο πιο απίθανο μέρος και πρέπει να το δείτε

Η Kim Kardashian και ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton είναι αχώριστοι. Η Kim δεν κάνει βήμα χωρίς εκείνο μιας και αλλάζει τα μαλλιά της πιο συχνά κι από τα ρούχα της. Αποφασίζει ξαφνικά να γίνει ξανθιά ή να πάει για ένα cafe και φυσικά τα μαλλιά της πρέπει να είναι άψογα μιας και αμέσως μόλις βγει από το σπίτι της δεκάδες φωτογράφοι καραδοκούν.

Κι εκείνη που ζει και αναπνέει γι’ αυτό πρέπει να τους χαρίσει

τις πιο γοητευτικές της πόζες. Άλλωστε γνωρίζει πως μέσα σε λίγα λεπτά οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα κάνουν το γύρω του κόσμου.

Επίσης της αρέσει πολύ να παίζει με τα μαλλιά της μπερδεύοντας τους θαυμαστές της. Κάθε φορά που τη βλέπουμε με ένα νέο look αναρωτιόμαστε αν τα έχει βάψει ή κόψει στ’ αλήθεια ή αν ο Appleton της έχει φορέσει μία περούκα από την τεράστια συλλογή του. Και κάπως έτσι η Kim καταφέρνει να βρίσκεται στην επικαιρότητα και ο Chris να έχει γίνει ένα από τους διασημότερους hairstylists στον κόσμο.

Η Kardashian γνωρίζει όσο καμία άλλη το παιχνίδι των social και ο προσωπικός της κομμωτής έχει γίνει ο πιο δικός της άνθρωπος. Σε ένα από τα τελευταία post μάλιστα που ανέβασε ο Chris στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τους δείχνει σε ένα parking. Τους δυο τους. Όχι δεν πάρκαραν απλώς. Ο Chris διόρθωνε το κούρεμα της Kim. Όχι το χτένισμα. Το κούρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 30 Οκτ, 2019 στις 8:20 μμ PDT

Για την ακρίβεια η Kim αποφάσισε πως θέλει να κόψει λίγο τα μαλλιά της. Τηλεφώνησε στον Chris ο οποίος βρισκόταν στο γυμναστήριο. Η Kim πήγε να τον βρει, ο Chris δανείστηκε ένα ψαλίδι από το γυμναστήριο και έτσι απλά σε ένα parking στο Hollywood χωρίς επαγγελματικά εργαλεία, καθρέφτη και σίδερο για μπούκλες ο Chris έκοψε τα μαλλιά της Kim.

Και όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Chris Appleton στον δικό του λογαριασμό: “Μόνο ένα icon μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και να δείχνει υπέροχο”!

Τα σχόλια δικά σας.

Κεντρική photo: Taylor Hill/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Lawrence: Οι λόγοι που η επιδερμίδα της είναι στ’ αλήθεια τέλεια

Τα 5 απλά και chic χτενίσματα της Kendall Jenner που πρέπει να υιοθετήσετε αν έχετε μαλλιά στο ίδιο μήκος

Keywords
Τυχαία Θέματα