Δείτε το εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με το εκλεκτό της καρδιάς της και πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ο γάμος τους έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο

Τατόι και το σκηνικό ήταν βγαλμένο από παραμύθι.

Η Αλεξάνδρα στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν βρισκόταν στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ωστόσο μερικές εβδομάδες μετά αποχώρησε.

«Κοίταξε, γενικά ξεκίνησε μια συνεργασία με κάθε καλή πρόθεση. Υπάρχει ακόμα μια χημεία ανάμεσα μας δεν υπάρχει κάποιος τσακωμός καμία παρεξήγηση, απλά κάποια πράγματα τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου τα είχαμε συμφωνήσει κάπως αλλιώς και τελικά δεν βγήκαν σύμφωνα με αυτά που είχαμε πει», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ίδια πριν αρκετό καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους followers της, στην οποία δείχνει το εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο της με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ενώ, την περασμένη σεζόν άνοιξε το σπίτι της, στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, ΕΔΩ.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Ο Πάνος Ζάρλας αποκάλυψε για πρώτη φορά: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τη Στέλλα Μιζεράκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα