Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας!

Μετά την καραντίνα όλες οι beauty συνήθειες άλλαξαν. Βάφετε μόνες τα μαλλιά σας στο σπίτι, δημιουργείτε απίθανες πλεξούδες ενώ βγάζετε άψογα τα φρύδια σας.

Εμείς σήμερα θα σταθούμε στο τελευταίο. Αρχικά πρέπει να σας δώσουμε συγχαρητήρια αφού έχετε γίνει brow expert. Χαρίζετε το τέλειο σχήμα στα φρύδια σας ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και παράλληλα απομακρύνετε τις μικρές τρίχες χωρίς να τα καταστρέψετε.

Ένα μόνο δεν έχετε καταφέρει: Να μην πονάτε τόσο. 

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tweezerman (@tweezerman) στις 27 Οκτ, 2020 στις 4:25 μμ PDT

Εμείς είμαστε όμως και πάλι εδώ για να σας πούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε:

Ζεστό ντους: Ναι, η καλύτερη στιγμή να βγάλετε τα φρύδια σας είναι μετά το μπάνιο κι αυτό επειδή ανοίγουν οι πόροι και έτσι δεν θα νιώσετε ούτε τον παραμικρό πόνο.

Η Anastasia Soare μάλιστα, ιδιοκτήτρια του γνωστού brand, Anastasia Beverly Hills έχει ένα ακόμη τέλειο tip για εσάς. Μπορείτε να κάνετε κομπρέσα με ζεστό νερό στην περιοχή των φρυδιών και να συνεχίσετε με την διαδικασία.

Το σωστό τσιμπιδάκι: Το ιδανικό “εργαλείο” είναι το μικρό σας μυστικό της επιτυχίας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξοδευτείτε λιγάκι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο.

Η Soare σας προτείνει να αποκτήσετε ένα τσιμπιδάκι με λαβίδες που έχουν κλίση. Είναι εκείνο που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε με ευκολία ακόμη και τις πιο μικρές τρίχες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tweezerman (@tweezerman) στις 23 Οκτ, 2020 στις 3:10 μμ PDT

Ο τρόπος: Το τσιμπιδάκι και πιο συγκεκριμένα η άκρη του θα πρέπει να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στο δέρμα έτσι ώστε να τραβάτε πιο εύκολα τις μικρές τρίχες πάντα ακολουθώντας τη φορά ανάπτυξής τους. Αν τις τραβήξετε αντίθετα θα πονέσετε πολύ και θα προκαλέσετε ερεθισμό.

Κρέμα: Καλό είναι να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας μια κρέμα με κορτιζόνη στη σύνθεσή της. Απλώστε τη μετά την διαδικασία. Θα μειώσει τον πόνο αλλά και τον ερεθισμό. Παράλληλα είναι ό,τι καλύτερο για τυχόν έκζεμα και τσιμπήματα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα eye make up looks που θα φωτίσουν το πρόσωπό σας τώρα που ο καιρός είναι μουντός!

Τα γιορτινά βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν έρθουν τα Χριστούγεννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα