Ζέτα Μακρυπούλια: Το αξεσουάρ μαλλιών της αναβαθμίζει το look και σας σώζει αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε!

H Ζέτα Μακρυπούλια μας εμπνέει όσον αφορά στο beauty look της, αφού σε κάθε επεισόδιο του “Ρουκ Ζουκ” υιοθετεί απίθανα χτενίσματα και μακιγιάζ. Λατρεύει τις παστέλ αποχρώσεις στα χείλη και τα μάτια, τη λάμψη στην επιδερμίδα και τα τονισμένα ζυγωματικά.

Τα μαλλιά της δείχνουν υπέροχα τόσο όταν τα αφήνει ελεύθερα

με απαλούς κυματισμούς όσο και όταν τα μαζεύει σε τέλεια updo, half up η αλογοουρές πιασμένες με μαντήλι.

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη hair look που θα σας σώσει αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε ή θέλετε να αναβαθμίσετε το look σας με μία μόνο κίνηση. 

Η Ζέτα άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και φόρεσε ένα πολύχρωμο knotted headband. Με απλά λόγια, μια στέκα με κόμπο στην κορυφή. Πρόκειται για το αξεσουάρ που αγαπούν πολύ οι influencers και τα  it girls.

Ταιριάζει σε όλες τις εμφανίσεις και ώρες της ημέρας αλλά και σε όλα τα μήκη μαλλιών. Μπορείτε να το φορέσετε είτε αφήσετε τα μαλλιά σας να ακουμπούν στους ώμους είτε τα έχετε μαζέψει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official στις 26 Οκτ, 2020 στις 6:36 πμ PDT

Η Ζέτα το συνδύασε με ένα φούξια σακάκι και με λαμπερό make up look. Τι λέτε; Μήπως πρέπει να αποκτήσετε ένα knotted headband σήμερα κιόλας;

Να σας ενημερώσουμε πως υπεύθυνος για τα μαλλιά της είναι ο Στέφανος Βασιλάκης και για το μακιγιάζ της η Γωγώ Νικηφοράκη. Οι δυο τους ετοιμάζουν καθημερινά και τη Φαίη μας στο Πρω1νό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα γιορτινά βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν έρθουν τα Χριστούγεννα!

Τα eye make up looks που θα φωτίσουν το πρόσωπό σας τώρα που ο καιρός είναι μουντός!

Keywords
Τυχαία Θέματα