Ποιος χαρακτήρας είσαι από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια»…σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Tα Φιλαράκια είναι μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές και δεν υπάρχει άνθρωπος άνω των 18 που να μην έχει παρακολουθήσει έστω και μερικά επεισόδια από τη συγκεκριμένη σειρά. Γι’αυτό και σήμερα σου έχουμε μια χιουμοριστική λίστα που δείχνει ποιος χαρακτήρας είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου.

#Αιγόκερως – Ρος Γκέλερ
Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύεται στο 100% από τον Ρος Γκέλερ έναν χαρακτήρα που προσπαθεί να έχει τα πάντα σε τάξη στη ζωή του αλλά όλα

καταλήγουν να του πηγαίνουν κάπως…στραβά. Ωστόσο είναι δοτικός, ευγενικός και πάντα κοντά στους φίλους του όταν τον χρειαστούν.

#Yδροχόος- Φοίβη Μπουφέ
Η Φοίβη είναι πολύ καλή φίλη στους φίλους της αλλά και πολύ σκληρή σε όσους την έχουν πληγώσει. Είναι πολύ αισιόδοξη, πάντα χαμογελαστή και ανεξάρτητη.

#Ιχθύς – Έμιλυ
Αν θυμάσαι η Έμιλυ ήταν η δεύτερη σύζυγος του Ρος που στη διάρκεια του γάμου τους ο Ρος την αποκάλεσε Ρέιτσελ. Είναι καλόκαρδη και συγχωρεί εύκολα τους γύρω της ακόμα και αν την έχουν πληγώσει πολύ.

#Κριός – Mάικ
Ο Μάικ είναι ο άντρας που παντρεύεται η Φοίβη στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Είναι αστείος, έχει πολύ χιούμορ και πάνω από όλα είναι απρόβλεπτος.

#Ταύρος- Ρέιτσελ Γκριν
Είσαι πολύ καλή φίλη στους γύρω σου, ευγενική και θα βοηθήσεις όσο μπορείς χωρίς όμως να είσαι υπερβολικά ευαίσθητη. Έχεις μια αδυναμία στα υλικά αγαθά όπως είχε και η Ρέιτσελ.

#Δίδυμος – Τσάντλερ Μπινγκ 
Είσαι αρκετά ευαίσθητη και θα χρησιμοποιήσεις συχνά το χιούμορ σου ως άμυνα όταν νιώσεις πως κάποιος πηγαίνει να σου επιτεθεί.

#Καρκίνος – Κάρολ
Θέλεις τον χρόνο σου να επεξεργάζεσαι τις καταστάσεις και γι’αυτό δεν θα βιαστείς να ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου. Δεν δρας παρορμητικά και σκέφτεσαι καλά πριν πάρεις μια απόφαση.

#Λέων – Τζάνις
Είσαι φωνακλού, όχι επειδή νευριάζεις αλλά επειδή σου αρέσει να μιλάς δυνατά. Έχεις πάθος, ένταση και θέλεις να έχεις την προσοχή πάνω σου.

#Παρθένος- Μόνικα Γκέλερ
Είσαι απίστευτα οργανωτική και ψυχωτική με την καθαριότητα. Θέλεις τα πάντα να είναι σε τάξη και δεν σου αρέσει να σου αλλάζουν θέση στα πράγματά σου.

#Ζυγός – Τζόι Τριμπιάνι
Αναζητάς συνέχεια τον έρωτα και σου αρέσει τόσο πολύ το φλερτ που θα δυσκολευτείς να καταλήξεις σε μια μονογαμική σχέση. Όταν όμως ερωτευτείς τα δίνεις όλα για όλα στο άτομο που έχεις απέναντί σου.

#Σκορπιός – Γκάνθερ
Όταν παθιάζεται ο Σκορπιός με κάποιο άτομο στη ζωή του είναι όπως ο Γκάνθερ όταν γνώρισε τη Ρέιτσελ. Θα προσπαθήσει να σε έχει κοντά του και θα σε διεκδικήσει με κάθε μέσο.

#Τοξότης – Ρίτσαρντ
Είσαι στιλάτος και έχεις ένα μυστήριο που σε περικλείει και σε κάνει ακαταμάχητο!

Διαβάστε ακόμα: Να γιατί δεν πρέπει να νευριάζεις έναν Σκορπιό

Πότε γκρινιάζουν τα ζώδια; Δες τι τους βγάζει εκτός εαυτού…

5 συνδυασμοί ζωδίων που δημιουργούν…καταστροφικές σχέσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα