Δείτε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham καθημερινά και της χαρίζουν τέλεια επιδερμίδα

Τη Victoria Beckham την αγαπάμε κι ας είναι αγέλαστη. Μας αρέσει ο τρόπος που ντύνεται, που μαζεύει τα μαλλιά της αλλά κυρίως ζηλεύουμε την επιδερμίδα της που μοιάζει εφηβική. Κατά καιρούς μιλάει σε συνεντεύξεις της για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, τα αγαπημένα της προϊόντα καθώς κι εκείνα που μοιράζεται με τον σύζυγο της. Το ξέρουμε ότι θέλετε να γνωρίζετε τα beauty brands που εμπιστεύονται οι celebrities γι’ αυτό κι εμείς κάθε φορά που μαθαίνουμε μια τέτοια λεπτομέρεια σας την αποκαλύπτουμε. Αυτή είναι η

δουλειά μας άλλωστε.

Τώρα λοιπόν ανακαλύψαμε ένα-ένα τα προϊόντα που εφαρμόζει στην επιδερμίδα της η Victoria πρωί και βράδυ. Και κυρίως εκείνα που της χαρίζουν αυτή την υπέροχη φρεσκάδα και λάμψη. Τις λεπτομέρειες αποκάλυψε η διάσημη facialist Melanie Grant που την κουράρει. Και την ευχαριστούμε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M E L A N I E G R A N T (@melaniegrantskin) στις 7 Μάρ, 2019 στις 2:53 πμ PST

Κάθε πρωί λοιπόν η Beckham πλένει το πρόσωπο της με το λάδι καθαρισμού CosMedix Purity Solution το οποίο περιέχει στη σύνθεση του moringa, kukui και έλαια argan. Στη συνέχεια απλώνει τον ορό iS Clinical Pro-Heal Serum, με βιταμίνες A, C και Α αλλά και εκχύλισμα από φύλλα ελιάς. Ένας ακόμη αντιοξειδωτικός ορός που αγαπά είναι ο SkinCeuticals Phloretin CF που περιέχει επίσης βιταμίνη C, φερουλικό οξύ που προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες προλαμβάνοντας τα σημάδια γήρανσης.

Μετά τον ορό απλώνει την κρέμα ματιών CosMedix Eye genius και την ενυδατική κρέμα προσώπου Augustinus Bader Teh Cream. Τέλος δεν ξεχνά το αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50 το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο είναι. Σύντομα όμως θα το μάθουμε κι αυτό.

Το βράδυ η Beckham χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές φόρμουλες καθαρισμού. Πρώτο είναι το CosMedix Purity Solution και δεύτερο το CosMedix Purity Clean Exfoliatig Cleanser το οποίο ανοίγει του πόρους και καθαρίζει σε βάθος. Σειρά έχει η Biologique Recherche P50 Lotion και ο ορός Cos Medix Elite Serum με ρετινόλη. Τέλος χρησιμοποιεί και το βράδυ την ίδια κρέμα ματιών και ενυδατική προσώπου με το πρωί.

Όπως καταλαβαίνετε η ρουτίνα περιποίησης της περιλαμβάνει αρκετά και ακριβά προϊόντα τα οποία αν σας ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη:

3 seconds rule: Τον ακολουθούν οι Κορεάτισσες και πρέπει να τον μάθετε και να τον υιοθετήσετε

10+1 nail arts για κοντά νύχια που θα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα