Το Πρω1νό: Η Άννα Μαρία Βέλλη σταματάει από το «Όλα Λάθος» μετά από μια μόνο εκπομπή!

To ενημερωτικό κομμάτι του Πρω1νού ξεκίνησε σήμερα με ένα αποκλειστικό θέμα. Συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως αυτό το Σάββατο θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή «Όλα λάθος».

Συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία Βέλλη θα σταματήσει από την εκπομπή «Όλα λάθος« ύστερα από μια μόνο της εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα.

Η Φαίη είπε:

«Εγώ απ’ όλα αυτά καταλαβαίνω ότι άλλα είχε στο μυαλό της η Άννα Μαρία Βέλλη, ότι θα έχει έναν πιο μοιρασμένο ρόλο με τον Κωστόπουλο, που κατ’ εμέ, αυτό δεν είναι κάτι που γράφετε σ’ ένα χαρτί.

Σέβεσαι την παρουσία ενός ανθρώπου, σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει, έχει μια πορεία και τηλεοπτικά και στις εκδόσεις…Θέλω να πω ότι αν αξίζεις, θα φανεί μέσα στη χρονιά, θα φανεί και το κανάλι δεν θα σ’ αφήσει ανεκμετάλλευτο, θα σου δώσει κι άλλη ευκαιρία μετά, εννοώ δεν σε κατοχυρώνει ένα γραπτό κείμενο ότι είσαι συμπαρουσιάστρια, σε κατοχυρώνει η δουλειά σου και η προσπάθεια.

Μου έρχονται στο μυαλό πολλά ονόματα, που με την εργατικότητά τους, την επιμονή τους, κατάφερνα να εξελιχθούν και να γίνουν παρουσιάστριες, αλλά δούλεψαν πάρα πολύ. Αυτό δεν έρχεται επειδή κάποιος το υπόσχεται».

Δες τι ειπώθηκε στο Πρω1νό.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει για τους καβγάδες στον γάμο του αλλά και για τις φήμες περί χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα