H πασίγνωστη fashion blogger Negin Mirsalehi μας δείχνει 3 καθημερινά looks που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

H Negin Mirsalehi είναι μια πολύ γνωστή fashion blogger και instagrammer η οποία έχει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο instagram. Η γνωστή fashionista διαθέτει υπέροχο στιλ και κάνεις αρκετά συχνά ανατρεπτικούς συνδυασμούς που μας εμπνέουν. Η Negin είναι πολύ καλή φίλη με αρκετά μοντέλα της Victoria’s Secret και κάθε χρόνο τη

βλέπουμε στο show αλλά και στα backstage όπου ποζάρει μαζί με τις κολλητές της. Η Negin έγινε ιδιαίτερα γνωστή και λόγω των υπέροχων μαλλιών της, με την ίδια να εκμεταλλεύεται το δυνατό της σημείοα λανσάροντας μια δική της σειρά προιόντων μαλλιών που είναι πλέον πολύ δημοφιλής παγκοσμίως.

Ας δούμε όπως τι επιλέγει να φοράει η όμορφη instagrammer στην καθημερινότητά της!

#1. Ένα φαρδύ και μακρύ φούτερ ή ένα πουλοβεράκι είναι ό,τι πρέπει για να το συνδυάσεις με μποτάκια και ένα φαρδύ headband. H Negin επιλέγει μπότες σε western style και μας εντυπωσιάζει.

#2. Το total leather look της Negin είναι μια τάση που πολλές fashionistas υιοθετούν! Δοκίμασε λοιπόν κι εσύ να συνδυάσεις ένα δερμάτινο jacket με δερμάτινη φούστα και ολοκλήρωσε το styling με chunky boots, όπως κάνει η Negin.

#3. Φόρεσε το κλασικό αγαπημένο σου mom jean και «πάντρεψέ» το με λευκό t-shirt για να δημιουργήσεις τον πιο κλασικό casual συνδυασμό. Πρόσθεσε μια έξτρα πινελιά styling με μια ζώνη σε μορφή αλυσίδας και ολοκλήρωσε το look με sneakers ή μποτάκια.

Διαβάστε ακόμα: Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες σε ΑΥΤΟ το βίντεο υπέροχες ανοιξιάτικες ιδέες για καθημερινό casual στυλ

10 trends που θα φορέσεις πολύ τους επόμενους μήνες!

Συμβαίνει τώρα! Το Faysbook στο show του Vassilis Zoulias (φωτό + video)

Keywords
Τυχαία Θέματα