Δεν φαντάζεστε πόσες ξένες γλώσσες μιλάει ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε το πρωί της Δευτέρας στη Φαίη μας και εξομολογήθηκε για τις σκέψεις που είχε να παρατήσει την υποκριτική.

Ο ίδιος εκτός από ηθοποιός έχει σπουδάσει και marketing και επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποκάλυψε ότι μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες!

«Είναι τρομερό συναίσθημα να καταφέρεις μέσα σε 5 επεισόδια να δείξεις όλη αυτή τη γκάμα που έχει αυτός ο ρόλος. Λίγο

πριν έρθουν οι Άγριες Μέλισσες ήθελα να τα παρατήσω. Τελείωσα το 2015 τη δραματική σχολή. Τώρα είμαι 32. Ξεκίνησα να δουλεύω από το πρώτο έτος της σχολής. Είχα μπει σε όλο αυτό, αλλά δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη.

Τον Απρίλιο είχα φτάσει σε ένα σημείο που έλεγα κάτι πρέπει να κάνω. Ή να ασχοληθώ με το πτυχίο του πανεπιστημίου που έχω. Έχω τελειώσει marketing και επικοινωνία στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάω και 4 γλώσσες. Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έλεγα πως δεν είναι γραφτό να ασχοληθώ με το θέατρο και την τηλεόραση», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα από το χαρακτήρα του «Γιάννου» ο οποίος όπως αποκάλυψε θα εμφανιστεί ξανά στο 14ο επεισόδιο της σειράς.

Δείτε ΕΔΩ τι αποκάλυψε για την επιστροφή του!

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ στο χώρο της μουσικής! Νεκρή στα 25 της διάσημη ποπ σταρ!

Χρηστίδου – Κοκκίνου: Τέλος στη φιλία τους! Έκαναν unfollow η μία στην άλλη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Ο εκνευρισμός της όταν την ρώτησαν για τις νταντάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα