Δείτε τα ωραιότερα βερνίκια της σεζόν και δημιουργήστε σήμερα μόνες σας το τέλειο μανικιούρ

Το φθινόπωρο είναι δίπλα κι εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε. Ξεκινώντας από το μανικιούρ. Αν δεν προλαβαίνετε να πάτε στη μανικιουρίστ μη σκάτε. Θα κάνετε μόνες σας το ωραιότερο nail look αρκεί να αποκτήσετε ένα από τα ωραιότερα φθινοπωρινά βερνίκια νυχιών.

Τα nail brands έχουν δημιουργήσει απίθανες αποχρώσεις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αν επιλέξετε εκείνη με την οποία θα υποδεχθείτε τη νέα σεζόν. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα και ακολουθούν.

Essie Nail Color,

Wicked: Σχεδόν μαύρο χρώμα. Πρόκειται για το πιο σκούρο και βαθύ κόκκινο που μπορείτε να βρείτε και να φορέσετε.

Chanel Le Vernis, Bleu Trompeur: Η απόχρωση του θυμίζει πρισσότερο navy blue και είναι tres chic και απόλυτα θηλυκή. Το μπλε είναι ότι ωραιότερο για το φθινόπωρο ειδικά αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Tom Ford Nail Polish, African Violet: Μια απίθανη, εξωτική και έντονη απόχρωση του φούξια. Θα χαρίσει στο μανικιούρ σας ένα ιδιαίτερο και απροσδόκητο φθινοπωρινό look.

Dior Vernis, Rouge 999: Το αιώνιο, κλασικό κόκκινο χρώμα. Ιδανικό για όσες από εσάς θέλετε να παραμείνετε σταθερές στην πιο διαχρονική απόχρωση ever.

Korres Gel effect Nail Colour, Dazzle Me: Ιριδίζον, γοητευτικό με καφέ-ροζ βάση και shimmer. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Seventeen Nail Enamel Supreme Shine, No 207: Μια σκούρα απόχρωση που προτείνουν οι celebrity nail artists κι έχουν ήδη λατρέψει οι διάσημες πελάτισσες τους.

YSL La Laque Couture, Taupe Retro: Κινείται ανάμεσα στο απαλό μοβ και το γκρι. Και επειδή ακριβώς το χρώμα του είναι απροσδιόριστο μας κάνει να το λατρεύουμε.

Extra tip: Εφόσον κάνετε μόνες μανικιούρ στο σπίτι θα πρέπει να περιποιηθείτε το σχήμα των νυχιών σας αλλά και την περιοχή γύρω από αυτά. Απλώστε λαδάκι ή μια μικρή ποσότητα βαζελίνης ώστε να ενυδατώσετε σωστά το δέρμα και να απαλύνετε τυχόν πετσάκια και σκληρύνσεις. Απλώστε δύο στρώσεις βερνίκι νυχιών ώστε να δείξει τέλειο το χρώμα.

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Lucy Boynton: Το τελευταίο μακιγιάζ της θα σας κάνει να την λατρέψετε

Δείτε τις ωραιότερες κόκκινες αποχρώσεις μαλλιών και αποκτήστε εκείνη που θα σας χαρίσει το ωραιότερο look

Keywords
Τυχαία Θέματα