Δείτε τα καλύτερα serum και επιλέξτε εκείνο που θα κάνετε αύριο δώρο στη μητέρα σας!

Αύριο είναι η γιορτή της μητέρας. Της πολύτιμης, λατρεμένης και μοναδικής. Ναι, εκτός από ένα υπέροχο, μπουκέτο με τα αγαπημένα της λουλούδια εμείς σας έχουμε μια εξίσου τέλεια πρόταση.

Ακόμη κι αν δεν προλάβατε να παραγγείλετε το άρωμα της μπορείτε να της χαρίσετε ένα πρακτικό beauty δώρο που είμαστε σίγουρες πως θα εκτιμήσει πολύ. Ναι, πρόκειται για προϊόν περιποίησης και πιο συγκεκριμένα ορός.

Αν δεν έχετε προλάβει να τον παραγγείλετε μη σκάτε. Αρκεί να πάτε στο πιο κοντινό σας φαρμακείο.

Εμείς επιλέξαμε τους αγαπημένους μας και είμαστε σίγουρες πως ανάμεσά τους θα βρείτε εκείνο που θα λατρέψει η μητέρα σας.

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting. Ένας ορός με εκχύλισμα από σταφύλι και χαμομήλι που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, μειώνει κηλίδες και πανάδες ενώ ενισχύει τη λάμψη.

Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme: Με ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα και επανορθώνει τα σημάδια γήρανσης.

La Roche Posay Hyalu B5 Serum: Μειώνει τις ρυτίδες, ενισχύει τον όγκο και την ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στη θαμπή και κουρασμένη όψη χάρη στου 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος και τη  Βιταμίνη Β5 που περιέχει στη σύνθεση του.

Korres Ελληνικό Γιαούρτι Serum: Με Ελληνικό Γιαούρτι στη σύνθεση του και εμπλουτισμένο με πρε- και προβιοτικά, σύμπλεγμα WaterPatch, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη που προσφέρουν στο δέρμα πλούσια ενυδάτωση, διατηρώντας το μικροβίωμα της επιδερμίδας.

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri Revitalizing Serum: Ορός με αντιρυτιδική δράση που χαρίζει λάμψη και ανανέωση στο δέρμα. 

Διαβάστε ακόμη:

Λεπτά μαλλιά: Όλα τα μυστικά για να αποκτήσουν super όγκο και τέλεια φόρμα!

Αυτές είναι οι ωραιότερες παλέτες σκιών της Άνοιξης -Ποια θα αποκτήσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα