Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 4-8/5 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σο.

Δευτέρα 4/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα Cut outs, το νέο trend της σεζόν στο χώρο της μόδας που θέλει τα ρούχα να έχουν κοψίματα. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, από τοπ και πουκάμισα, μέχρι φορέματα που θα αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά σας -τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσα από

κάποιο e-shop, μέχρι να ανοίξουν ξανά τα καταστήματα. Φορέστε τα από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και μαγνητίστε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας της πιο ωραίας του τελευταίου διαστήματος, αφού πια μπορούμε να βγούμε όλοι μας έξω χωρίς να στείλουμε μήνυμα και χωρίς να έχουμε στην τσέπη μας την δήλωση. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μία one shoulder ριγέ μπλούζα με σούρα και ένα ψηλόμεσο μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ροζ mules, Forebelle. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα.

Τρίτη 5/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα pool slides -είναι γνωστά σε όλους ως sliders ή παντόφλες πισίνας- που αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τα πιο ανερχόμενα παπούτσια των τελευταίων ετών. Και δικαιολογημένα, αφού μπορείτε να τα φορέσετε όχι μόνο στην παραλία και την πισίνα, αλλά σε όλα τα casual street looks σας. Σε αυτά έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας εταιρεία 2803 Ave. Loft που αποτελείται από ένα πλεκτό ζακετάκι με ριγέ γιακαδάκι, φορεμένο σαν μπλούζα, Molly Bracken και μια λευκή ψηλόμεση παντελόνα, Miss Sixty. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι pool slides, Superga. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα.

Τετάρτη 6/5

Τα μίνι εφαρμοστά φορέματα με τα ιδιαίτερα κοψίματα είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Και δικαιολογημένα αφού μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστούν με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, από αθλητικά μέχρι ψηλοτάκουνες γόβες. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB που, μίνι, εφαρμοστό, με μανίκια 3/4 και κομμένους ώμους. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, μεταλλικές, στο χρώμα της μέντας με διακοσμητικό φιόγκο, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα.

Πέμπτη 7/5

Η αλήθεια είναι πως το λευκό πουκάμισο αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το ουδέτερο και κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να έχετε όλες σας τουλάχιστον ένα. Και δικαιολογημένα αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας κάθε φορά ένα απόλυτα chic αποτέλεσμα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα total white σύνολο από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη και το brand της, Parthenis, που αποτελείται από ένα λευκό κοντό πουκάμισο και ένα λευκό δερμάτινο σορτς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουριά, Forebelle. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν και ο Στέφανος Βασιλάκης το μοντέρνο up do με τις ανέμελες τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Παρασκευή 8/5

Το jumpsuit ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις εποχές, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Εύκολο και βολικό δεν χρειάζεται να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες για να το σετάρετε, το μόνο που αρκεί είναι μια τσάντα και ένα ζευγάρι παπούτσια. Σε αυτή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την tτελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια λευκή ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία Access Fashion, αμάνικη, με διαφάνεια στο μπούστο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια λευκή ζώνη με χρυσή λεπτομέρεια από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια με το πρόσωπο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην χτεσινή πρόκληση του Νίκου Μουτσινά μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα