Η Χριστίνα Παππά απαντά για το τέλος της φιλίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Για μένα είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά…»

Η Χριστίνα Παππά αποχώρησε από το Just the 2 of us και το πρωί της Δευτέρας (4/5) παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. 

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την έντονη παρατήρηση που έκανε ο Σταμάτης Φασουλής στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είπε τη δική της άποψη για την παρουσιάστρια.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα

φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια”

Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα!

Σήμερα (9/5) η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Μαίρη Αργυριάδου για τη συμμετοχή της στο J2US αλλά και για το τέλος της φιλίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και στην επίμαχη δήλωση περί «αφέλειας» που είχε κάνει για την γνωστή παρουσιάστρια. «Δεν το είπα με κακό τρόπο αυτό για την Κωνσταντίνα. Το να είσαι αφελής ίσα ίσα βγάζει μια παιδικότητα. Είναι στον κόσμο της. Έχει έναν δικό της κόσμο. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τέλος της φιλίας τους, η Χριστίνα Παππά είπε πως «ήμασταν φίλες. Για μένα είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν είναι στα καλά να είμαστε μαζί και στα κακά να είμαστε χώρια. Για μένα οι φίλοι είναι και στα καλά και στα κακά. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη, στεναχωριέμαι, τώρα ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία. Εγώ για τους φίλους μου είμαι πάντα εκεί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου μετά την κλοπή του κινητού της…

Η σύζυγος της Ντέμης από το MasterChef μίλησε για την γνωριμία τους, για το διαζύγιο από τον πρώην άντρα της και τα παιδιά της!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό του από τη Μαρία Καλάβρια: «Θα παλέψω να είμαστε ξανά μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα