Δείτε πως θα δημιουργήσετε μόνες σας ένα απίθανο, γεωμετρικό nail art (video)

Τώρα πλέον μπορείτε να βάψετε μόνες τα νύχια σας και μάλιστα τέλεια. Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες εγκλεισμού με τη μανικιουρίστ σας να μένει σπίτι κι εσείς να πρέπει να διορθώσετε το σχήμα αλλά και το χρώμα στα νύχια.

Εμείς σας αποκαλύψαμε όλα τα μυστικά των ειδικών για τέλειο nail look αλλά και τα σχέδια που μπορείτε να δημιουργήσετε. Απλά αλλά τέλεια.

Και τώρα έχουμε να σας προτείνουμε ένα ακόμη που θα εντυπωσιάσει την nail expert στο επόμενο ραντεβού σας. Είναι μια πρόταση της celebrity nail artist #imarninails.

Πρόκειται

για ένα minimal γεωμετρικό look και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε λεπτές, λευκές γραμμές πάνω στη nude βάση και να δείτε το video που ακολουθεί.

Φυσικά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε όσον αφορά στα χρώματα χρησιμοποιώντας πιο έντονα, πιο σκούρα ή δημιουργώντας αντιθέσεις όπως το κλασικό ασπρόμαυρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMARNI NAILS (@imarninails) στις 24 Μάρ, 2020 στις 7:43 πμ PDT

Αν δεν έχετε το ειδικό λεπτό πινελάκι, χρησιμοποιείστε μια οδοντογλυφίδα ή ένα παλιό eyeliner αφού προηγουμένως το καθαρίσετε καλά. Βάλτε μικρή ποσότητα βερνικιού σε ένα αλουμινόχαρτο και… δημιουργήστε.

Διαβάστε ακόμη:

Έβαψες τα μαλλιά σου μόνη σου και βγήκαν πράσινα; Πριν βάλεις τα κλάματα, άνοιξε το ψυγείο!

DIY: Το ωραιότερο και πιο εύκολο half updo ever -βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα