Και η Serena Williams έβαψε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη!

Στα μέσα του καλοκαιριού οι celebrities αποφάσισαν να κάνουν δραματικές αλλαγές στα μαλλιά τους. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι αυτό συνήθως κάθε γυναίκα, διάσημη και μη, το αποφασίζει το φθινόπωρο ή στις αρχές του χρόνου. Και συχνά μετά από χωρισμό.

Φέτος όμως βλέπουμε τη μία star μετά την άλλη να βάφει τα μαλλιά της. Οι καστανές γίνονται ξανθιές και αντίστροφα. Τελευταία ήταν η Bella Hadid που απέκτησε ένα τέλειο blonde look με αποτέλεσμα να μοιάζει υπερβολικά στην αδερφή της Gigi. Ακόμη και η Kate Middleton

έκανε υπέροχα highlights, διακριτικά εν μιας και πρέπει να ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο του παλατιού.

Και τώρα η Serena Williams μέσα στο κατακαλόκαιρο έγινε ξανθιά! Στην τελευταία της βραδινή εμφάνιση αποκάλυψε το νέο της χρώμα που της ταιριάζει πολύ. Πρόκειται για ένα χρυσό ombre με πολλά highlights. Στις ρίζες κράτησε το καστανό της σοκολάτας δημιουργώντας μια τέλεια αντίθεση που πολύ αγαπούν και προτείνουν οι celebrity haircolorists μεταξύ των οποίων είναι και ο προσωπικός της Serena, Vernon Francois.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vernon François (@vernonfrancois) στις 18 Ιούλ, 2019 στις 10:53 μμ PDT

H Williams άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της με ανάλαφρους κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση. Συνδύασε το νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά με έντονη λάμψη στην επιδερμίδα. Τόνισε το σχήμα και το χρώμα στα φρύδια ενώ άπλωσε στα ζυγωματικά τη ροδακινί απόχρωση που είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Κράτησε τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα απλώνοντας ένα σχεδόν διάφανο ροζ κραγιόν ενώ τα μάτια της τονίστηκαν με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχουν κανόνες πλέον όσο αφορά τις μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν φεύγετε για διακοπές την επόμενη εβδομάδα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας και να αποκτήσετε το χρώμα που τόσο καιρό σκέφτεστε και είπατε να το αφήσετε για το φθινόπωρο.

Μετά τη Serena και τη Bella μάλλον θα πρέπει να είστε η επόμενη. Και μπορείτε να κάνετε την έκπληξη: Αποκαλύψτε το με την πρώτη selfie από τις διακοπές σας.

Διαβάστε ακόμη:

Καθαρισμός Προσώπου: Τα 4 λάθη που κάνετε οι περισσότερες και πρέπει να τα σταματήσετε asap

Κίτρινη σκιά: Δείτε πως θα τη φορέσετε απόψε το βράδυ!

Keywords
Τυχαία Θέματα