Δείτε το hair look της Dua Lipa και πείτε μας τη γνώμη σας

Η Dua Lipa είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας celebrities αλλά τα beauty looks της στις τελευταίες της εμφανίσεις έχει αμφισβητηθεί. Και ίσως, όχι άδικα. Η Lipa πριν στις αρχές του φθινοπώρου αποφάσισε να αποχωριστεί το εμβληματικό, καστανό σκούρο χρώμα στα μαλλιά της για χάρη ενός ξανθού. Πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει στην ανοιχτή επιδερμίδα της.

Στη συνέχεια αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πιο extravagant hair look βάφοντας και πάλι το μέσα μέρος

των μαλλιών της σκούρα καθώς επίσης και τη ρίζα. Αυτό σημαίνει πως έχει πλέον μια έντονη διχρωμία που δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε κομψή. Παρ’ όλα αυτά θεωρείται ένα από τα trends του φετινού χειμώνα.

Στην τελευταία της εμφάνιση, στα Asian Music Awads που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Nagoya της Ιαπωνίας, η Lupa άφησε το lob της φυσικό, με απαλούς κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση που τονίζει ακόμη περισσότερο το πολύ σκούρο χρώμα της ρίζας της. Το συνδύασε με μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και ιδιαίτερα τονισμένα φρύδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celeb Fashionista (@celebfashionista) στις 4 Δεκ, 2019 στις 7:12 πμ PST

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι από τα ωραιότερα χτενίσματα ή χρώματα που έχει υιοθετήσει και οι beauty experts είναι αντίθετοι με την επιλογή της. Θεωρούν ότι πρέπει να επιστρέψει στα λαμπερά και φυσικά, σκούρα μαλλιά της.

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Νude Lips VS Red Lips με μοντέλο την Kim Kardashian (video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το μυστικό του εμβληματικού χρώματος στα μαλλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα