Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 12 -16/10!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την έκτη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 12/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την pencil φούστα, ένα από τα πιο διαχρονικά και θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας, ανάλογα το στυλ που θέλετε κάθε φορά να πετύχετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μπεζ τούλινο ελαστικό cropped top στο χρώμα του δέρματος με μακρύ μανίκι και μια ιβουάρ ψηλόμεση βαμβακερή pencil φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους και layering με μενταγιόν στο λαιμό, MakKon Jewels, φαρδιά ζώνη ταμπά, επίσης BSB και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 13/10

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το δέρμα αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Γι’ αυτό και βλέπετε παντού στην αγορά ρούχα και αξεσουάρ από αυτό το υλικό. Αν όμως δεν θέλετε να το προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, επενδύστε σε leather look κομμάτια που κάνουν ακριβώς το ίδιο εφέ. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion, ένα χακί leather look φόρεμα με ενσωματωμένη ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες λουστρίνι ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κόκκινα χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και τη χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 14/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο αγαπημένα μας print ever, το floral που είναι μεγάλο trend και τώρα, όχι μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ρούχα, όπως φορέματα, ζακέτες κ.α., κοριτσίστικα, παιχνιδιάρικα  αλλά και σούπερ θηλυκά και να τα φορέσετε από το πρωί, στο γραφείο, μέχρι το βράδυ, στις εξόδους σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα floral σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα ολόσωμο body με άνοιγμα στο στήθος και μία μίνι ψηλόμεση φούστα με διακοσμητικά κουμπιά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σουέντ biker μποτάκια, Envie Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και τη χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 15/10

Η αλήθεια είναι πως το Καλοκαίρι αποτελεί πια παρελθόν, το ίδιο και οι βόλτες μας σε ένα ελληνικό νησί και οι βουτιές μας στη θάλασσα. Τα floral φορέματα όμως, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς είναι αυτή τη σεζόν πιο hot από ποτέ. Φορέστε τα όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και συνδυάστε τα με τα αγαπημένα σας παπούτσια, από ψηλοτάκουνες γόβες, μέχρι αρβυλάκια και αθλητικά. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα Lavish Alice, από το Beauty Collection. Floral, από λεπτό βελούδο, με χαλαρούς ώμους, ενσωματωμένο κορσέ με διαφάνεια στη μέση και σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ροζ nude ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas.  Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο, χωρίστρα στη μέση και διακοσμημένο με μια μαύρη κορδέλα από τα καταστήματα Καλυβιώτης.

Παρασκευή 16/10

Παρασκευή, τελευταία ημέρα της εβδομάδας και ήρθε η στιγμή να σας μιλήσουμε ξανά για το muscle T-shirt, το fashionable ρούχο που αγαπήσατε το Καλοκαίρι όσο κανένα και που θα συνεχίζετε να το φοράτε με την ίδια μανία και αυτή τη σεζόν. Αν δεν έχετε ακόμα ένα στην γκαρνταρόμπα σας -κακώς, πολύ κακώς, αν μας ρωτάτε- είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε τουλάχιστον ένα, είτε βαμβακερό, είτε μεταξωτό, είτε από βισκόζη, σε στενή ή άνετη και oversized γραμμή. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Access Fashion που αποτελείται από ένα λευκό muscle T-shirt και μια off white μίντι φούστα με βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με layering μενταγιόν, MakKon και ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ίσια με γυρισμένες προς τα έξω άκρες, χωρίστρα στη μέση και όγκο.

Keywords