Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το άλμπουμ των διακοπών της εγκυμονούσας ηθοποιού

Πολύ ξεχωριστό είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, αφού είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η νεαρή ηθοποιός και ο αγαπημένος της και γνωστός σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα γίνουν γονείς σε λίγο καιρό και ανυπομονούν!

Όλο αυτό το διάστημα, τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο και η Χρύσα Μιχαλοπούλου τηρούν σιγήν ιχθύος σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης, μιας και είναι κάτι που θέλουν να το μοιραστούν

μόνο με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αναρτήσεις της ηθοποιού στο Instagram είναι, πλέον, ελάχιστες κι όταν αποφασίζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες αποφεύγει να δείξει το σώμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Michalopoulou (@chrysamichalopoulou)

Μετά το τέλος του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ταξίδεψαν στην Αντίπαρο, νησί όπου ο γνωστός σεφ διατηρεί εστιατόριο. Η ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να δώσει στους διαδικτυακούς φίλους της μια γεύση από τις διακοπές τους, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: Απαθανατίζει τη μητέρα και την πεθερά του να κάνουν βόλτα τις δίδυμες

 Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με την Ολυμπία Κρασαγάκη, φορώντας μαντίλι στο κεφάλι

 Κωνσταντίνος Καζάκος: Η ανάρτηση για τη μητέρα του, Τζένη Καρέζη, 30 χρόνια από τον θάνατό της

Keywords
Τυχαία Θέματα