Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με την Ολυμπία Κρασαγάκη, φορώντας μαντίλι στο κεφάλι

Μία δημιουργική ημέρα πέρασε η Δανάη Μπάρκα, αφού συναντήθηκε με την Ολυμπία Κρασαγάκη για επαγγελματικούς λόγους. Η γνωστή φωτογράφος μπορεί να δίνει μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά, τραβώντας ξεχωριστές φωτογραφίες.

Η Ολυμπία Κρασαγάκη μοιράστηκε εξαρχής το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση. Η αποκάλυψη έγινε τον περασμένο Μάιο ενώ πριν από μερικές ημέρες η ίδια γνωστοποίησε πως χειρουργήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Η σημερινή συνάντηση με τη Δανάη Μπάρκα ξεπέρασε τα όρια της επαγγελματικής, μιας και οι δυο γυναίκες είχαν τον χρόνο να συζητήσουν σε προσωπικό επίπεδο όσα τους απασχολούν.

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες με την Ολυμπία Κρασαγάκη, στις οποίες ποζάρει φορώντας μαντίλι στα μαλλιά, όπως ακριβώς και εκείνη. Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Mega έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Εν ώρα εργασίας. Η Ολυμπία είναι μια σπουδαία φωτογράφος κι ένας σπουδαιότερος άνθρωπος. Σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικά, άνετα και μόνο αυτοπεποίθηση. Είναι πάντα με το χαμόγελο. Ακόμα και τώρα που ζει μια περιπέτεια η ίδια είπε:

“…Αποφασίζω, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και μ’ ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. “Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle”…”

Εγώ θα πω Olympia is fantastic και θα την έχω πάντα παράδειγμα! Ολυμπία, σε ευχαριστώ γι άλλη μια φορά για τις υπέροχες ώρες που περάσαμε μαζί! Είσαι σπουδαία», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο που δημοσίευσε μετά την ακύρωση της περιοδείας της

 Ελένη Μενεγάκη: Σε αυτή την εκπομπή θα βρεθεί καλεσμένη τη νέα σεζόν – Φωτογραφία από τα γυρίσματα

 Έβελυν Καζαντζόγλου: «Έχω κάνει τρεις φορές τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων»

Keywords
Τυχαία Θέματα