Ελένη Φουρέιρα: Το βίντεο που δημοσίευσε μετά την ακύρωση της περιοδείας της

Ανησυχία προκάλεσε πρόσφατα στους θαυμαστές της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς ανακοίνωσε ότι η καλοκαιρινή περιοδεία της ακυρώνεται για λόγους υγείας. Η εκρηκτική star ενώ βρισκόταν στη μέση του tour της αποφάσισε να το ακυρώσει, αποφεύγοντας να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», ήταν η ανακοίνωση

που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες, που θέλουν την Έλένη Φουρέιρα να είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της. Η τραγουδίστρια έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος, μιας και οι λόγοι υγείας – όπως ανέφερε – αποτελούν ένα πολύ προσωπικό και λεπτό θέμα.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220726172824_foureira.mp4

Το μεσημέρι της Τρίτης 26/7, η Ελένη Φουρέιρα αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο του την τράβηξε ο κολλητός φίλος της, Πέτρος Τσαπαρδόνης. Η τραγουδίστρια ποζάρει φορώντας crop top και τζιν σορτσάκι ενώ δείχνει το χτένισμά της στον φακό.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρύσα Ρουμελιώτη: Δεν αποχωρεί τελικά από την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤνέα ανάρτηση

 Τζένη Καρέζη: 30 χρόνια από τον θάνατό της -Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τους δρόμους της Αθήνας

 Μαρίτα Αγγελοπούλου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Keywords
Τυχαία Θέματα