Χρωματιστές Mascara: Επιλέξτε την ωραιότερη για βλέμμα που θα μείνει αξέχαστο

Η μαύρη μάσκαρα είναι κλασική, τονίζει το βλέμμα και θεωρείται το προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ όλων. Αλλά η χρωματιστή είναι το κάτι άλλο. Είναι εκείνη που πρέπει επίσης να έχετε ώστε να αποκτήσετε ένα συγκλονιστικό look τόσο καθημερινά όσο και στις ιδιαίτερες περιστάσεις.

Είναι ιδιαίτερες και σίγουρα υπάρχει ένα χρώμα που ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σας. Επίσης είναι τάση και οι make up artists επιμένουν ότι πρέπει να μην τις φοβάστε. Αντιθέτως πρέπει να τις αγαπήσετε να τους δώσετε τη θέση που τους αξίζει.

Αν πάλι θέλετε πιο διακριτικό αποτέλεσμα μπορείτε να εφαρμόσετε

τη χρωματιστή μάσκαρα πάνω από την πρώτη στρώσης της μαύρης.

Επίσης καλό είναι να τη συνδυάσετε με τη σκιά, το eyeliner ή το κραγιόν σας. Καθώς επίσης δημιουργώντας το μονοχρωματικό look που συνεχίζει να είναι hugh trend.

Εμείς επιλέξαμε τις ωραιότερες εσείς δεν έχετε παρά να τολμήσετε:

Korres Drama Volume Volcanic Minerals Mascara, Emerald: Oversized βλεφαρίδες σε πράσινη απόχρωση που θυμίζει το σμαράγδι. H silicone-free μάσκαρα αναδεικνύει κάθε διάσταση των βλεφαρίδων, αυξάνοντας εντυπωσιακά τον όγκο τους, καθώς τα lash-loving φυσικά συστατικά – ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, πεπτίδια, βιταμίνες, ελαιόλαδο και νερό kiwi – τις δυναμώνουν, ενισχύοντας αποδεδειγμένα τον φυσικό όγκο, το μήκος και τη διάμετρο των βλεφαρίδων.

NYX Color Mascara: Bubblegum pink, Violet, Chartreuse και Royal Blue. Τέσσερις απίστευτες αποχρώσεις μία (ή και περισσότερες) από τις οποίες θα γίνει αγαπημένη σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ombre make up look απλώνοντας αρχικά μια στρώση μαύρη μάσκαρα.

Urban Decay Double Team Special effect Colored Mascara: Διπλή μάσκαρα. Μεταλλικό χρυσό και ασημένιο. Απλώστε την μαύρη μάσκαρα αρχικά και στη συνέχεια το χρυσό ή το ασημί ανάλογα με τη διάθεση σας αλλά και το υπόλοιπο look.

Dior Diorshow Pump n’ Volume: Μια κοραλί απόχρωση που θα δημιουργήσει ένα look κάθε άλλο παρά βαρετό. Είναι το χρώμα της χρονιάς όπως ήδη γνωρίζετε και το σωστό είναι να το υιοθετήσετε απλώνοντας την ίδια απόχρωση σε ζυγωματικά και χείλη.

YSL Vinyl Couture Mascara: Sapphire Blue, Watermelon Pink και Gold. Τα χρώματα είναι τόσο ωραία που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Ταυτόχρονα χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη στις βλεφαρίδες.

Tom Frod Lash and Brow Tint: Ακόμη κι αν επιλέξετε nude make up look με τη συγκεκριμένη μάσκαρα θα αποκτήσετε μια γοητευτική πινελιά.

Διαβάστε ακόμη:

To πιο ακριβό άρωμα του κόσμου έχει την εξωτική αίσθηση του Dubai

Τα κουρέματα που ταιριάζουν στο style και την ηλικία κάθε γυναίκας

Keywords
Τυχαία Θέματα