Power of Love: Η Ολυμπία “έδωσε” τον Ίον-“Ήταν ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες”

Η Ολυμπία Κουκουρίκη και ο Ίον Γεωργίου αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, η οποία δημιουργήθηκε στο σπίτι του Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να μάθει περισσότερα για τον χωρισμό τους και οι απαντήσεις που έλαβε δεν ήταν οι αναμενόμενες. Συγκεκριμένα, η παίκτρια του ριάλιτι αγάπης, “έδωσε” τον πρώην σύντροφο της και έκανε λόγο για ένα περιστατικό που έγινε πίσω από

τις κάμερες.

“Δεν θέλω να κάνω καμία συζήτηση γιατί χθες το ύφος της ήταν πολύ ειρωνικό κι εγώ δεν θέλω να έχω καμιά κουβέντα, τέλος. Απλά όταν σηκώνουμε τα χέρια να τα σηκώνουμε γιατί υπάρχει και κάποιος λόγος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!”, ανέφερε ο Ίον και η απάντηση της Ολυμπίας δεν άργησε να ρθει.

Η παίκτρια ανέφερε για τον χωρισμό τους: “Κι εγώ άλλα πράγματα είδα Ίον. Υπάρχουν κι άλλα που δεν μπορώ να πω. Είναι πράγματα που δεν θα ήθελα ποτέ να βγουν στην επιφάνεια γιατί δεν υπάρχει λόγος να θίξω ανθρώπους. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά με αναγκάζεις νομίζω. Δεν με έχει προσβάλει αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ ερωτευμένος μαζί μου. Ξεκάθαρα γνώριζε ότι εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν τον κατακρίνω γι΄αυτό, ούτε μπορώ να τον κάνω να νιώσει για εμένα κάτι, ούτε τίποτα άλλο. Ήταν ένα περιστατικό πίσω από τις κάμερες, δεν μπορώ να το πω τώρα. Απλά πάλι δεν με υποστήριξε και μπήκα σε σκέψεις ότι τα συναισθήματά του για εμένα μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ. Γι΄αυτό μετά ήθελα κι εγώ να το τελειώσω”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

After Dark: Η Φαίη μας μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει αν συγχωρεί την απιστία!

Keywords
Τυχαία Θέματα