Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο να συνεργαστώ;»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρω1νό» του ANT1 και εξέφρασε την άποψή του για αρκετά πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ανάμεσα σε αυτούς οι: Γιώργος Κιμούλης, Πέτρος Φιλιππίδης και Αλέξης Γεωργούλης.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο πολύ προικισμένο από ταλέντο. Έχει όμως έναν χαρακτήρα που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός, υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίο δυσκολεύονται να συνυπάρξουν

μαζί του πάνω στη σκηνή.

Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και με τον Πέτρο θα συνεργαζόμουν. Η παραβατική αυτή φάση που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή», είπε αρχικά ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο ίδιος ανέφερε: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για τον αν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης προκάλεσε αίσθηση με την απάντησή του. «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω. Και το χειρότερο… να τραγουδάω», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έπρεπε να παίξει στο “Maestro” ο Παπακαλιάτης, είναι ένα επίπεδο κάτω από τους άλλους ηθοποιούς»

Κώστας Κοκκινάκης: «Κοίταζα σαν ανώμαλος ματάκιας κανένα πεντάλεπτο, ακόμα ιδρώνω από ντροπή»

Στέλλα Μιζεράκη: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα

Keywords
Τυχαία Θέματα