Summer essentials: 9+1 προϊόντα ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα

Το καλοκαίρι απαιτεί κυρίως λαμπερή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί υγεία, αφού το μακιγιάζ είναι ελάχιστο και περιορίζεται σε μάσκαρα, bronzer, κονσίλερ και gloss! Το φυσικό φως του ήλιου βοηθάει σε αυτό…

Φυσικά η ρουτίνα ομορφιάς και φροντίδας του προσώπου μας είναι καθημερινή ανάγκη, ωστόσο με μερικά tricks και τα σωστά προϊόντα ομορφιάς στο νεσεσέρ μας, μπορείτε να επιτύχετε sunkissed skin, διατηρώντας

παράλληλα το δέρμα σας ενυδατωμένο.

Το καλοκαίρι οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλάζουν και πρέπει να της δώσουμε “extra boost”! Aνάλαφρες υφές σε skincare προϊόντα, όχι βαρύ μακιγιάζ!

Αυτά είναι τα 10 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχετε το καλοκαίρι απαραιτήτως στο νεσεσέρ σας, που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το glowy skin αυτήν την περίοδο!

MUST HAVES KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

#1.Αντηλιακό με ευρέως φάσματος SPF:

Το αντηλιακό προσώπου είναι το must have item του νεσεσέρ μας το καλοκαίρι! Επιλέξτε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με υψηλό SPF (τουλάχιστον 30) για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV. Αναζητήστε ελαφριές, μη λιπαρές φόρμουλες που είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση και αφήνουν ένα διακριτικό glowy αποτέλεσμα!

Caudalie – Vinosun High Protection Cream SPF50 

#2.Face mist:

Μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς που είναι πολύτιμη για τις μέρες που έχει ζέστη! Επιλέξτε ένα ενυδατικό mist εμποτισμένο με καταπραϋντικά συστατικά όπως αλόη βέρα ή ροδόνερο. Ψεκάστε το στο πρόσωπό σας για μια λαμπερή και δροσερή όψη.

Byoma – Balancing Face Mist

#3.Ορός βιταμίνης C:

Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που φωτίζει το δέρμα και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των κηλίδων, που προκαλούνται συνήθως από τον ήλιο, και την υπερμελάγχρωση. Ενσωματώστε έναν ορό βιταμίνης C στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για έναν ομοιόμορφο τόνο. Εφαρμόστε τον ορό το πρωί πριν την ενυδατική και το αντηλιακό σας, που πρέπει να μην αμελήσετε γιατί βιταμίνη C και ήλιος είναι απαγορευτικός συνδυασμός!

VICHY – Liftactiv Serum με Βιταμίνη C

#4.Ενυδατική κρέμα:

Η ενυδάτωση είναι καθοριστική, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιλέξτε μια ελαφριά, χωρίς λιπαρά ενυδατική κρέμα που παρέχει άφθονη ενυδάτωση χωρίς την αισθάνεστε βαριά στο δέρμα. Συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ ή γλυκερίνη βοηθούν στην προστασία της υγρασίας ενώ μια κρέμα σε μορφή gel είναι ιδανική επιλογή!

Garnier – Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly

#5.Scrub απολέπισης:

Αναζητήστε scrub με φυσικά απολεπιστικά όπως ζάχαρη ή ένζυμα φρούτων για μια ήπια αλλά αποτελεσματική θεραπεία.

Beauty of Joseon – Red Bean Refreshing Pore mask

#6.Illuminating Primer:

Ένα primer, που φωτίζει την επιδερμίδα και δεν κλείνει τους πόρους, μπορεί να κάνει θαύματα δίνοντας στο δέρμα σας μια ανεπανάληπτη αλλά διακριτική λάμψη. Εφαρμόστε το πριν από το foundation σας για ένα δροσερό φινίρισμα.

RARE BEAUTY – Always An Optimist

#7.BB cream:

Προτιμήστε ενυδατική κρέμα με χρώμα ή μια κρέμα BB που παρέχει ανάλαφρη κάλυψη ενώ παράλληλα ενυδατώνει και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Αυτά τα προϊόντα δίνουν μια φρέσκια και φυσική εμφάνιση, επιτρέποντας στο δέρμα σας να αναπνέει.

Missha – M Perfect Cover 

#8.Sheet masks:

Δώστε ένα extra boost στην επιδερμίδα σας, με μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αναζητήστε μάσκες με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, αλόη βέρα ή εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Αυτές οι μάσκες βοηθούν στην αναπλήρωση της υγρασίας και καταπραΰνουν το δέρμα που εκτίθεται στον ήλιο.

Nivea – Hydra Skin Effect

#9.Lip Balm με SPF:

Μην ξεχνάτε να προστατεύετε τα χείλη σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Επιλέξτε ένα βάλσαμο για τα χείλη με SPF για να τα θωρακίσετε από τη φθορά της UV. Αναζητήστε βάλσαμα που παρέχουν επίσης θρεπτικά συστατικά όπως βούτυρο καριτέ ή λάδι καρύδας.

Isdin Protecter Labial Lip Balm SPF50+

#10.Setting spray:

Ένα σπρέι για να κλειδώσετε και σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας, μπορεί να  γίνει ο καλύτερος φίλος σας  Αναζητήστε σπρέι με ενυδατικές ιδιότητες για να τονώσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

CHARLOTTE TILBURY – Airbrush Setting & Make up Spray

Αυτή είναι και η απαραίτητη καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ σας για λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία.

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

Summer lip care: Τέλος στα αφυδατωμένα χείλη με αυτά τα tips 

Keywords
Τυχαία Θέματα