Χρήστος Μακρίδης: “Ξέραμε ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνει έγκυος η γυναίκα μου”

Ο Χρήστος Μακρίδης μετά την αποχώρησή του από το Big Brother παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, Ραφαηλία Μαρία και τόνισε πως είναι το θαύμα της ζωής του. Ο Χρήστος Μακρίδης έκανε γνωστό πως οι γιατροί τους είχαν πει πως η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος, ωστόσο μετά από μια επίσκεψή τους στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, κατάφεραν να βιώσουν το θαύμα του να γίνεσαι γονιός.

“Στη συνέχεια

πήγαμε στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, πηγαίναμε κάθε χρόνο. Πήραμε την ευλογία από την ηγουμένη κι είδα και το δεσπότη, τον Ιάκωβο, και μου είπε “Χρήστο, του χρόνου θα έρθετε να βαπτίσετε εδώ το παιδί σας”, ενώ εμείς ξέραμε από τους γιατρούς ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνει έγκυος η γυναίκα μου. Μας το είχαν αποκλείσει. Με το που γυρίζουμε από Μυτιλήνη, ο πατέρας μου, 67 ετών, έχει καλπάζουσας μορφής καρκίνο και σε δέκα μέρες πεθαίνει. Ερχόμαστε σε επαφή με τη Δώρα 35 δευτερόλεπτα. Η ψυχολογία μου ήταν στο πάτωμα. Στα 40 του πατέρα μου η Δώρα ήταν έγκυος”, αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμη:

Τάσος Κωστής: Η σύζυγός του υποβλήθηκε σε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα 

Γιώργος Κατσινόπουλος: Όσα είπε για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαυρίδη 

Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται στο Instagram!  

Keywords
Τυχαία Θέματα