Χριστίνα Παππά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Asia Express»

Η Χριστίνα Παππά και ο Δημήτρης Παππάς είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο επεισόδιο του «Asia Express», που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 7/10 μέσα από τη συχνότητα του Star. Μαμά και γιος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας κάθε φορά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που συναντούσαν στο διάβα τους.

Η πορεία τους, ωστόσο, σταμάτησε ξαφνικά, όταν η Χριστίνα Παππά αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και χρειάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι. Ο γιος της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της

και τη στήριζε. Μετά από αυτό το περιστατικό, οι δυο τους αποφάσισαν πως έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το «Asia Express».

Το μεσημέρι της Κυριακής 9/10, η Χριστίνα Παππά έκανε μια ανάρτηση σχετική με το «Asia Express», ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στο πλευρό της και τη βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pappa (@pappachristina)

Όσα έγραψε η Χριστίνα Παππά στην ανάρτησή της

«Πραγματικά μια εμπειρία ζωής! Δεν θα ξεχάσω ποτέ, τις εικόνες, τα πρόσωπα, τους ανθρώπους! Ευχαριστώ πολύ την @silverlinemedia_productions τον αγαπημένο μου @nkalis τον οπερατέρ μας @aggelosvalsamis το @starchanneltv τον δημοσιογράφο της ομάδας μας Ιπποκράτη, την Chong που ήταν στην ομάδα μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στον γοργοπόδαρο γιο μου, που με το sprint που έκανε κάθε φορά βρισκότανε στον απέναντι ναό, με τη μανούλα να φωνάζει Δημήτρηηηηηηη… Τη δύναμη του, το κουράγιο του, το θάρρος του, τις αντοχές του @pappasd! Δημήτρη, τα λόγια είναι λίγα! Έστω κι αν η διαδρομή ήταν μικρή για μένα στο @asiaexpress_gr, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το support! Σας αγαπώ πολύ πολύ!».

Διαβάστε ακόμα:

 Σία Κοσιώνη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 5α γενέθλια του γιου της!

 Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Tour στην Αμερική για τους νιόπαντρους – Φωτογραφίες

 Σοφία Βόσσου: «Είμαι τρισευτυχισμένη που αρραβώνιασα την κόρη μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα