Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη; Η αφοπλιστική απάντησή της

Η προσωπική ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα.

Το μοντέλο έχει ζητήσει επανειλημμένως από τους διαδικτυακούς φίλους της να μην της θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση της, αφενός γιατί επιθυμεί να κρατήσει αυτό το κομμάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφετέρου γιατί ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz και δεν αποζητά την έκθεση.

Παρ’ όλα, τόσο η Δήμητρα Αλεξανδράκη όσο και οι φίλοι της δέχονται σε καθημερινή

βάση ερωτήματα για τα προσωπικά της. Πρόσφατα, ένας follower της Soulas Glamorous έσπευσε να τη ρωτήσει, αν το μοντέλο και ο σύζυγός της χώρισαν. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είδε αυτή την ερώτηση και αποφάσισε να απαντήσει η ίδια.

Το μοντέλο έγραψε ένα κείμενο κάνοντας χιούμορ ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση και την αγανάκτησή της με τα συγκεκριμένα ερωτήματα.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Πάμε πάλι πρωί πρωί. Λοιπόν σύμφωνα με αυτά που λέγονται: Έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν (ο ένας στην Αγγλία). Έχω δυο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά, αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμη ένα παιδί που επίσης κρύβω πολύ καλά… και τώρα μάλλον ξαναχώρισα. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών (μαζί με την αιζα) και χωρισμένη. Θα σέβεστε!».

Διαβάστε ακόμα:

 Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του J2US

 Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συμφωνία της για το Πρω1νό

 Δανάη Μπάρκα: «Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα βλακείας του ανθρώπινου μυαλού»

Keywords
Τυχαία Θέματα