Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία από το αγαπημένο άλογό της, Emma

12:15 9/10/2022 - Πηγή: InStyle

Οι φωτογραφίες του αγαπημένου πόνι της βασίλισσας Ελισάβετ, Emma, να στέκεται αγέρωχο παρακολουθώντας τη νεκρώσιμη πομπή στην έκταση του Ουίνδσορ, προκάλεσαν συγκίνηση.

Στη σέλα της έφερε το μαντίλι που φορούσε η αείμνηστη βασίλισσα όταν την ίππευε, ενώ έγινε γνωστό ότι η τελευταία φορά που η βασίλισσα πήγε για ιππασία ήταν τον Ιούλιο.

Found this online (NO Photographer credit I'm afraid. sorry……………)_
Emma, HM Queen Elizabeth

II's horse waits for her.
The Queen's headscarf resting on the saddle. pic.twitter.com/nYbcTawBXu

Paul Ratcliffe (@RoyaltybyPaul) September 19, 2022

Queen Elizabeth's horse, Emma, waits on the Long Walk in Windsor as the queen's hearse is taken to St. George's Chapel. https://t.co/jLkQE6UA9l pic.twitter.com/uVU8gEGAya

NBC News (@NBCNews) September 19, 2022

Τώρα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δίνουν στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία της Emma, που γεννήθηκε το 1996 και ανήκει στον σταύλο της βασίλισσας από το 2004. Στην ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο instagram, αναφέρεται πως η Emma απέτισε φόρο τιμής στην Αυτής Μεγαλειότητά της κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας στο Ουίνδσορ, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, μπροστά από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Επίσης, ανέφεραν πως θα συνεχίσουν να αγαπούν και να φροντίζουν το άλογο στα στο Royal Mews στο Ουίνδσορ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Η Emma, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Carltonlima Emma, είχε μία σύντομη αλλά επιτυχημένη καριέρα στις ιπποδρομίες, αφού η βασίλισσα αγόρασε το 8χρονο πόνι. Κατέκτησε τον τίτλο του Cuddy Supreme Champion στο Devon County Show τον Ιούνιο του 2006, ενώ στη διάρκεια της καριέρας της προκρίθηκε στο Horse of the Year Show Ridden Finals και στο Olympia στον τελικό του Mountain and the Moorland Supreme Championship.

Όταν η Emma συνταξιοδοτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2007, επέστρεψε στο Royal Mews στο Ουίνδσορ. Εμφανίστηκε σε τρεις διαγωνισμούς στο Royal Windsor Horse Show για να τιμήσει το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο, τους εορτασμούς για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας αλλά και το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα