Χριστίνα Λαμπίρη: Η σπάνια φωτογραφία με τον 3χρονο εγγονό της

Η Χριστίνα Λαμπίρη απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά πλατό και έχει αφοσιωθεί στις λοιπές υποχρεώσεις της αλλά και στην οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια τον Μάιο του 2020 έγινε γιαγιά για πρώτη φορά, με την κόρη της να φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η ίδια είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της, τον μικρό Διονύση, και απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί του. Η παρουσιάστρια είναι μια πολύ δραστήρια γιαγιά και παρά το γεγονός ότι ζουν σε διαφορετική πόλη με τον εγγονό της, προσπαθεί να τον βλέπει όσο το δυνατόν πιο συχνά.

«Έχω πάθει τρέλα με τον εγγονό

μου. Τον βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ γιατί είναι στην Πάτρα. Είμαι γιαγιά που του κόβω τόσο μικρά κομμάτια που του σπάω τα νεύρα και τον κυνηγάω σε όλο το σπίτι. Είμαι κουραστική. Μερικές φορές με κουράζω και εμένα. Είμαι υπερπροστατευτική», είχε δηλώσει η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξή της τον Φεβρουάριο του 2022.

Η Χριστίνα Λαμπίρη διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram, όμως κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις, όποτε νιώθει ότι θέλει να μοιραστεί κάτι. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον εγγονό της, στην οποία περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι.

Η παρουσιάστρια απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, μιας και η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Διαβάστε ακόμα:

 Η Τζένη Μελιτά επέστρεψε στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μετά τον κορονοϊό

 Κηδεία Στηβ Κακέτση: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο»

 Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που δεν θα παραστεί στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Keywords
Τυχαία Θέματα