Brigitte και Emmanuel Macron: “Καρφί” από γνωστό σκηνοθέτη στις Κάννες για τη διαφορά ηλικίας τους

15:09 22/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η διαφορά ηλικίας της Brigitte και του Emmanuel Macron γίνεται συχνά θέμα σχολιασμού και επικρίσεων αλλά και χλευασμού. Κι ενώ το ζευγάρι είναι συνηθισμένο σε “βέλη” από τον χώρο της πολιτικής, τώρα έρχονται τα “καρφιά” και από τον χώρο του κινηματογράφου.

Στις Κάννες για να παρουσιάσει την ταινία του “May December”, στην οποία πρωταγωνιστούν η Julianne Moore και η Natalie Portman,

βρέθηκε ο σκηνοθέτης Todd Haynes, ο οποίος έκανε ένα απροσδόκητο σχόλιο σχετικά με τη διαφορά ηλικίας μεταξύ του Emmanuel Macron και της Brigitte Macron, σύμφωνα με το RTL.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel et Brigitte Macron (@emmanueletbrigittemacron)

Ο σκηνοθέτης Todd Haynes βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών την Κυριακή 21 Μαΐου και εξέφρασε μια σκέψη για τον Emmanuel Macron και την Brigitte Macron, ανέφερε το RTL. Η ταινία του αφηγείται την ιστορία της σχέσης ενός 13χρονου μαθητή με μια παντρεμένη γυναίκα, όπως εξήγησε στη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Palais des Festivals: “Αυτός ο τίτλος είναι ένας όρος στα αγγλικά που δεν έχει ισοδύναμο σε καμία άλλη γλώσσα. Αναφέρεται απλώς σε μια ερωτική σχέση μεταξύ ενός νεότερου ατόμου και ενός μεγαλύτερου, από τον Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο“, συνέχισε ο σκηνοθέτης. Πριν προσθέσει: “Κάποιοι άνθρωποι στη Γαλλία το αποκαλούν Le Macron“. Από τότε που ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του βρίσκονται στο Μέγαρο των Ηλυσίων, η διαφορά ηλικίας τους που αγγίζει τα 24 χρόνια, έχει χλευαστεί αρκετές φορές.

Ha! Todd Haynes says ‘May December’ is a reference to an age gap relationship. He says, ‘in France they call it as Le Macron’ – gasps and laughs in the room #Cannes pic.twitter.com/2CzggmsbyA

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) May 21, 2023 Brigitte Macron: Μισώ τη λέξη cougar

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν δίνει πλέον σημασία στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας. Σε δηλώσεις της στο RTL τον Ιούνιο του 2019 η Πρώτη Κυρία είχε πει: “Υπάρχει μια λέξη που μισώ, είναι η λέξη cougar. Τι είναι αυτή η λέξη; Δεν αντιστοιχεί σε τίποτα. Πάντα με ήλκυαν οι άνδρες της ηλικίας μου”. Στην έκδοση του περιοδικού S, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, η Brigitte Macron παραδέχτηκε: “Είναι πιο εύκολο να είσαι στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, όποια και αν είναι η έννοια. Αλλά ο Emmanuel μπήκε στη ζωή μου. Και πήρε μια τροπή που δεν είχα φανταστεί ποτέ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel et Brigitte Macron (@emmanueletbrigittemacron)

Και πρόσθεσε πως αν και κάποιες από τις επικρίσεις μπορεί να την πλήγωσαν, επέλεξε να δώσει σημασία μόνο στις απόψεις των παιδιών της Sébastien, Laurence και Tiphaine: “Μόνο η δική τους γνώμη μέτρησε. “Δεν με ενδιέφερε τίποτα από όσα άκουγα από άλλους ανθρώπους. Στην αρχή, προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα κουτσομπολιά, την κριτική. Και κάποια στιγμή δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις πια. (…) Το μόνο πράγμα που είχε σημασία ήταν ότι τα παιδιά μου τα πήγαιναν καλά.”

Keywords
Τυχαία Θέματα