Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Ada – Τα λόγια της συγκινούν

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς μετά από σχεδόν τρία χρόνια προσπάθειας για την υιοθεσία της μικρής Ada, κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να επιστρέψει στην Ελλάδα, κρατώντας στην αγκαλιά της, το πολυτιμότερο δώρο, την κορούλα της.

Η Χριστίνα Κοντοβά τους τελευταίους 13 μήνες είχε μοιράσει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Ουγκάντας, καθώς

εκεί ζούσε η μικρή Ada. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων, αφού τακτοποίησε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ετοίμασε αποσκευές και μετακόμισε στην Ουγκάντα προκειμένου να ακολουθήσει την απαιτούμενη διαδικασία με σκοπό να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, την επισκέφτηκαν τόσο ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, όσο και μέλη της οικογένειάς της. Όλη αυτή η προσπάθεια είχε αίσιο τέλος και έτσι τώρα, η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Δημοσιεύοντας δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με την Ada, η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς φίλους της, σημειώνοντας: «Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά απο την πρώτη μέρα…».

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Κορομηλά: Απαντά για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση

 Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα

 Super Κική: «Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δεν γίνεται με τίποτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα