Χάρης Βαρθακούρης: Τι είπε για το τρέιλερ της Αντελίνας α λα Sharon Stone;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έδωσε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος την προσεχή Κυριακή – καλώς εχόντων των πραγμάτων – ξεκινά την παρουσίαση του Big Brother στον ΣΚΑΪ στις 21:00.

«Επειδή ήταν μια περίοδος που δεχόμουν προτάσεις, ήταν η πρώτη πρόταση που δεν ήταν προβλέψιμη», ανέφερε ο τραγουδιστής για το Big Brother. «Το αντιμετώπισα ως πρόκληση, ως κάτι το οποίο είτε θα με καταστρέψει,

είτε θα με απογειώσει», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του.

Ανάμεσα σε άλλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά και το τρέιλερ της εκπομπής που αναλαμβάνει στον Alpha, «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», όπου παραπέμπει στην γνωστή σκηνή με το σταυροπόδι της Sharon Stone στην ταινία «Βασικό Ένστικτο».

«Εγώ το γνώριζα το σενάριο, δεν είναι ότι έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα τι θα δω, δεν ήταν έκπληξη. Η γυναίκα μου μού άρεσε, γράφει καταπληκτικά. Από εκεί και πέρα είτε άρεσε είτε δεν άρεσε, δεν με απασχολεί. Συζητήθηκε; Η γυναίκα μου έχει μια εκπομπή που θα παίξει σε δυο βδομάδες και το έχει μάθει όλος ο κόσμος; Η αποστολή εξετελέσθη» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Διαβάστε ακόμα:

Masterchef: Αναβάλλονται εξωτερικά γυρίσματα και ταξίδια λόγω κορονοϊού

Best Friend’s Fear: Η αντίδραση του Φάνη Λαμπρόπουλου στη φάρσα του Πούμπουρα!

Η έκκληση της Ελένης Μενεγάκη για τον κορονοϊό

Keywords
Τυχαία Θέματα