One color trend: Αυτή η τάση θα σε πείσει να ντυθείς στο ίδιο χρώμα από πάνω μέχρι κάτω

Υπάρχουν κάποιες καινούριες τάσεις που κυριαρχούν αυτή την άνοιξη αλλά και κάποιες περσινές που εξακολουθούν να είναι στην λίστα με τα top trends της σεζόν. Το one color trend είναι μία από τις τάσεις που αγαπήσαμε πολύ πέρυσι και εξακολουθεί να μας απασχολεί. Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο υιοθετούν αυτό το trend και φοράνε το ίδιο χρώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αν δυσκολεύεσαι να συνδυάζεις χρώματα μεταξύ τους τότε αυτή η τάση

είναι ότι πρέπει για εσένα. Διάλεξε ένα χρώμα που σου αρέσει και απλά φόρεσε το από πάνω μέχρι κάτω. Ας δούμε πως υιοθετούν αυτή την τάση γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα.

Η Camila Coelho φοράει ένα μίνι στενό πράσινο φόρεμα και το συνδυάζει με lime green μπότες και πράσινο τσαντάκι. Η ίδια επιλέγει το πράσινο χρώμα για αυτό το outfit αλλά συνδυάζει διάφορες αποχρώσεις του για ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Η Leonie Hanne επιλεγεί ένα απαλό πράσινο χρώμα και το φοράει στο σακάκι της, στο πουκάμισο αλλά και στο παντελόνι ενώ ολοκληρώνει το look με λευκά αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer επιλέγει ένα Prada λευκό τσαντάκι και λευκές γόβες.

Σε ένα ακόμα one color look η Leonie συνδυάζει το μωβ παντελόνι της μοβ πουλοβεράκι, μοβ πέδιλα σε πιο σκούρο τόνο και ένα μίνι μοβ τσαντάκι.

Διαβάστε περισσότερα:

6 ανοιξιάτικα looks της Chiara Ferragni που μας εμπνέουν να προσθέσουμε χρώμα στο στιλ μας

Τα πιο ρομαντικά φορέματα της Άνοιξης- Shopping guide για να τα κάνεις δικά σου

Fashion Alert: Yπάρχει ένα trend που θα φορέσουμε πολύ στους γάμους της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα