Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Γενέθλια για τις δίδυμες! Η οικογενειακή φωτογραφία

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, όπως βαπτίστηκαν. Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πολύ για να αποκτήσει ένα παιδί και τελικά έκανε δύο και είναι τρισευτυχισμένο!

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, είναι πολύ ξεχωριστή και συγκινητική για τον παρουσιαστή και την επιχειρηματία, αφού οι κόρες τους έχουν γενέθλια και συμπληρώνουν δύο χρόνια ζωής! Σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στην Αντίπαρο και έτσι το ζευγάρι δεν θα γινόταν να μην διοργανώσει ένα μικρό

πάρτι για να γιορτάσουν.

Και μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα να μην έκαναν καμία σχετική ανάρτηση, ωστόσο, το ευχάριστο γεγονός «πρόδωσε» η καλή φίλη τους και σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra (@alexandra_exarchopoulou)

Το μοντέλο ταξίδεψε στο νησί για τα γενέθλια των κοριτσιών και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram μια πολύ όμορφη οικογενειακή φωτογραφία. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρουν κρατώντας τις κόρες τους, οι οποίες είναι ντυμένες ασορτί, φορώντας άσπρα αέρινα φορέματα.

Όσον αφορά στην τούρτα τους, αυτή ήταν άκρως εντυπωσιακή! Για την ακρίβεια επρόκειτο για δύο τούρτες με θέμα τη θάλασσα, οι οποίες συνδέονταν με ένα ουράνιο τόξο.

«Birthday queens», έγραψε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Αντετοκούνμπο: Στο νοσοκομείο η κόρη του

 Fipster: Απαντά για τα δακρυγόνα στο WaterBoom Festival – «Δεν είχα εικόνα για το τι συνέβαινε»

 Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια: «Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα