Κλέλια Ανδριολάτου: Η ομοιότητά της με την Grace Kelly – ΦΩΤΟ

22:13 23/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Μaestro» έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της, με την οποία θυμίζει πολύ την Πριγκίπισσα του Μονακό, Grace Kelly.

Η πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δημοσίευσε μία ανάρτηση με ένα συγκεκριμένο styling στα μαλλιά της και δέχθηκε δεκάδες μηνύματα από τους θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους, που επιβεβαιώνουν την ομοιότητά της, με την γοητευτική

Grace Kelly .

Η Κλέλια Ανδριολάτου στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φορά ένα παλ πράσινο σατέν πουκάμισο και λευκή στέκα στα μαλλιά, τα οποία έχουν γυρισμένες άκρες προς τα έξω, θυμίζοντας εποχή ΄60s.

Credit: Klelia Andriolatou/ InstagramCredit: Klelia Andriolatou/ InstagramCredit: Klelia Andriolatou/ Instagram

Η ταλαντούχα ηθοποιός εκτός από την υποκριτική, ασχολείται με το modelling από τα 14 της χρόνια καθώς η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη και θεωρείται από τις πιο όμορφες νέες γυναίκες ηθοποιούς, στη χώρα μας.

Αν και την είχαμε συνηθίσει με μακριά, ξανθά μαλλιά που έκαναν την εμφάνισή της ακόμη πιο εντυπωσιακή, η Κλέλια Ανδριολάτου αποφάσισε να τα κόψει, για χάρη ενός ρόλου. Η ανατρεπτική αλλαγή της – ένα κοντό καρέ με αφέλειες – όπως η ίδια είχε δηλώσει έγινε, για την θεατρική παράσταση«Μοτέλ» που πρωταγωνίστησε τον χειμώνα.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του Maestro δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα